Uçak biletine araba aldım

Güncelleme Tarihi:

Uçak biletine araba aldım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2014 12:37

Bazı tatilci aileler, uçak biletleri çok pahalı olduğu için daha zor ve sıkıntılı ol­masına rağmen karayoluyla Türkiye’ye gitmek zorunda kaldıkların söylüyor.

Haberin Devamı

KARSLI Atakan Öztürk, Brüksel’den yola çıkmış... Karayoluna mecbur bırakıldıklarını söylüyor. Dört k

Uçak biletine araba aldım
işilik İzmir aktarmalı Köln-Kars uçak biletinin gidiş-dönüş bilet fiyatının 4 bin 800 Euro olduğunu, bunun yerine 5 bin 500 Euro’ya bir otomobil aldığını belirten Öztürk, “Hesap ettim. Benzin parası en fazla bin Euro tutuyor. Bu durumda yine karlı çıkıyorum. Nerdeyse bilet fiyatına araba sahibi oldum” diyor.
Uçak biletine araba aldım

EMEKLİLER EVDE OTURUYOR
Ali ve Sultan Öz çifti de çocukları Şük­rü, Onur, Merve ve Emre Yavuz ile birlikte İstanbul’a gitmek için yola çıkmış. Onlar da uçak biletlerinden yakınıyor. Brüksel’den bir kişinin gidiş dönüş fiyatının ortalama 600 Euro olduğunu belirten Ali Yavuz, “Bilet fiyatları el yakıyor” dedi. Ali Yavuz araçlarla gittiklerini böylece ortalama en fazla 600 ile 700 Euro akaryakıt parası harcadıklarını vurguladı. “Özellikle emeklilerin evde oturduğunu. Birkaç yılda bir Türkiye’ye gittikleri gerçeğini görmek lazım” diyen Yavuz, uçak bilet fiyatla­rının makul seviyeye indirilmesini istedi.

Haberin Devamı

Uçak biletine araba aldım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!