"Eskişehirspor'a goller atmak için geldim"

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspora goller atmak için geldim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2014 11:24

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Portekiz'in Benfica takımında bir yıllığına kiraladığı Rogelio Funes Mori, "Gollerimi atıp taraftarı mutlu etmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Arjantinli golcü Mori, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan "esestvonline.com"a yaptığı açıklamada, Arjantin'de doğduğunu ve futbolla ülkesinde tanıştığını kaydetti. ABD'ye 6 yaşındayken öğrenim görmek için gittiğini ifade eden Mori, şöyle konuştu:

"10 yıl ABD'de bulunduktan sonra Arjantin'e dönüp River Plate'de forma giydim. Futbol oynamak için Portekiz'de bana şans verdiler. Benfica'da forma giydim. Çalışkan ve profesyonel bir futbolcuyum. Eskişehirspor'a goller atmak için geldim. Takımın oyuncusuyum. Takım için elimden gelen her şeyi vereceğim. Devamlılık sağlamak istiyorum. Gollerimi atıp taraftarı mutlu etmek istiyorum."

River Plate ve Benfica forması altında toplam 106 maça çıkan Mori, rakip fileleri 30 kez havalandırırken 9 da asist yaptı.

Eskişehirspor günü izinli geçirdi

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonun hazırlıklarını süren Eskişehirsporlu futbolcular, günü izinli geçirdi. Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir hafta boyunca antrenmanlarını sürdüren siyah-kırmızılılar, günü dinlenerek geçiriyor. Es-Es'ler, yarın tesislerde tekrar toplanarak hazırlıklarına devam edecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde günde çift antrenman yapan "kırmızı şimşekler", 27 Temmuz'a kadar Eskişehir'de çalışmalarını sürdürecek.

BAKMADAN GEÇME!