Sabri kilo verirse dönebilir

Güncelleme Tarihi:

Sabri kilo verirse dönebilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2014 09:46

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sabri Sarıoğlu ve gündeme dair merak edilen konularda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Bugün gazetesine açıklama yapan Aysal, Sabri için “Karar teknik. Bizim bir seçimimiz yok. Kilo verip eski enerjisini bulursa belki Prandelli geri isteyebilir” dedi. “Bremen ve Hajrovic hukuki sorunlar yaşayacak” diye ekledi.

'KİLO VERİP ESKİ ENERJİSİNİ KAZANIRSA...'

"Sabri'nin kadro dışı kalması tamamen teknik direktörümüz Prandelli'nin kararı. Benim ve üst yönetimin alınan bu kararda bir katkısı yok. Takım için bugüne kadar alınan kararlarda olmadığı gibi. Sabri olayında da bir karar ve seçimimiz yok. Karar tamamen teknik. Kendisine bir plaket vermeyi bile düşünebiliriz. Sabri ile sorunumuz yok, o bizim kaptanımız. Mevzu sadece teknik. Sabri, kilo verip eski enerjisini kazanırsa belki Prandelli Sabri'yi geri isteyebilir. Bunu bilemeyiz.

HAJROVIC'İN İMZASI HUKUKİ SORUN OLUŞTURACAK

Hajroviç'in FİFA kararı olmadan Werder Bremen'e imza atmaya hakkı yok. Bu durum hem Alman kulübü için hem de Boşnak oyuncu için hukuki bir sorun oluşturacak.

Haberin Devamı

TAMAMEN TESADÜF

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Vizyon Belgesi'ni açıklama toplantısında Yıldırım Demirören ile yan yana olmamız tamamen tesadüf. Protokolde bize ayrılan yerler öyle denk geldiği için kendisiyle yan yana oturmak durumunda kaldım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!