Beko, basketbolun sponsorluğundan çekilme kararı aldı iddiası

Güncelleme Tarihi:

Beko, basketbolun sponsorluğundan çekilme kararı aldı iddiası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 17:11

Türkiye Basketbol Ligi'ne sponsorluk yapan Beko'nun geçtiğimiz sezon final serisinde yaşanan olaylardan dolayı, sponsorluktan çekilme kararı aldığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Ligi'ne 2007-2008 sezonundan bu yana sponsorluk yapan Beko, sponsorluktan çekilme kararı aldığı iddia edildi. Türk basketbolunda geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker serisinde yaşanan şiddet olayları ve son olarak da Galatasaray Liv Hospital'ın final serisinin son maçına çıkmama kararı almasının Beko'ya bu kararı aldırdığı belirtildi.

TELEKOM VE ÜLKER DE ÇEKİLMİŞTİ

Bu arada Türk sporunun en önemli destekçilerinden birisi olan Yıldız Holding (Ülker) geçtiğimiz yıl aldığı bir kararla futbol takımlarına sponsor olmayacağını açıklamıştı. Yine Türk Telekom da geçtiğimiz mayıs ayında aldığı bir kararla Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un forma sponsorluğundan çekildiğini açıklamıştı.

FEDERASYON DOĞRULAMADI

Türkiye Baketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş konu hakkında Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Sözleşme feshedilmesi yok yanlızca Beko ile olşan sözleşme süremiz bitti. Ancak ilerleyen günlerde yeniden bir araya gelinip sözleşme imzalanacak"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!