Wozniacki'den yağmurlu açılış

Güncelleme Tarihi:

Wozniackiden yağmurlu açılış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2014 16:09

Dünya tenisinin ünlü ismi Caroline Wozniacki, İpek Soylu ile Esma Sultan Yalısı'nda yağmur altında yaptığı temsili maç sonrası TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın açılışını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) isim sponsorluğunda ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun katkılarıyla İstanbul Kup A.Ş. tarafından düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın tanıtım toplantısı Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi.

'Anadolu' vurgusu
13-20 Temmuz tarihlerinde Koza World of Sports Arena'da yapılacak turnuva ile ilgili TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "TEB olarak sporun farklı dallarının desteklenmesi, gençlere spor yapmaları için sunulan imkanların artırılmasını ülkenin geleceğine yatırım olarak görüyoruz" dedi. Mendi, "Sadece İstanbul'da değil, Türkiye'nin her yeri ve özellikle Anadolu'da gençlerimizi tenise ve spora teşvik etmekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Wozniackiden yağmurlu açılış

Haberin Devamı

'İstanbul'a hayranım'
Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki, "Yaptığım işi çok seviyorum. Birkaç yıl önce teniste 1 numaraydım. Ama şu an değilim. Çünkü teniste hep büyük bir sirkülasyon vardır. İyi bir araba düşünün. Hep aynı performansta gider ama bir süre sonra bakıma girmesi gerekir. Ben de şu an o dönemdeyim" dedi. Wozniacki, "İstanbul'u çok seviyorum. Şehir çok gelişmiş. Yemeklere hayranım. Burası en sevdiğim şehirlerden biri. Kariyerimi yıl yıl düşünüyorum. Gelecekte başarılarımı göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Wozniackiden yağmurlu açılış

'Turnuvaya hazırız'
İstanbul Kupası Tenis İşletmecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Turnuva Direktörü Coşkun Erginer ise, "Turnuvanın gerçekleştirileceği Koza World of Sports'un yapımı 2015'te tamamen bitecek. 70 milyon dolarlık bir yatırım yapıldı. WTA standardı 3 bin kişidir. Biz 7 bin 500 kişilik bir arena yaptık. Koza World of Sports'ta önümüzdeki 5 yıl içinde Grand Slam'ler oynanacak" ifadelerini kullandı.

Gösteri maçı yaptılar
Wozniacki ile İpek Soylu, Esma Sultan Yalısı'nda bir anda başlayan yağmur altında gösteri maçı yapıp turnuvanın temsili açılışını gerçekleştirdi. Gazetecileri fotoğraf çekti. Wozniacki, basın toplantısı sonrası cep telefonu ile kendisini fotoğraflayan gazetecilerin fotoğrafını çekti. Danimarkalı tenisçi sempatik tavırları ile dikkat çekti.


BAKMADAN GEÇME!