James Rodriguez'in hayali Real Madrid

Güncelleme Tarihi:

James Rodriguezin hayali Real Madrid
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 14:27

Fransa'nın Monaco kulübünde forma giyen Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez, "Madrid'e gözü kapalı giderim" dedi.

Haberin Devamı

James Rodriguez, İspanyol spor gazetesi "Marca"ya verdiği özel demeçte Real Madrid'e gitmek istediğini çok açık bir şekilde vurguladı.

"Madrid'e gözü kapalı giderim" diyen James, "Real Madrid'de oynamak her futbolcunun rüyasıdır, elbette benim de rüyam. Real Madrid'te oynayacağım zamanın hayalini kuruyorum ama Monaco'nun kararına da saygı gösteririm" şeklinde konuştu.

Santiago Bernabue Stadı'na ilk girdiğinde kendi kendine "Bir gün burada oynamak istiyorum" dediğini ifade eden James, Zidane ve Ronaldo gibi futbolcuların oynadığı "Galaksililer" (Los Galacticos) olarak adlandırılan dönemden beri Real Madrid'e büyük hayranlık duyduğunu dile getirdi.

Her kulübe saygı gösterdiğini ancak Real Madrid'in başka olduğunu belirten 23 yaşındaki forvet, "Ronaldo, Benzema ve Bale ile birlikte oynamak bir rüya. Bundan sonra transferim için her şey Real Madrid kulübü başkanı Florentino Perez'e bağlı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kolombiya Milli Takımı ile başarılı bir Dünya Kupası yaşayan James, "Çalışarak, her gün kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Çok hırslı, tutkulu biriyim. Genç olduğum için üzerimde baskı hissetmiyorum. Kaliteme güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!