Kılıçdaroğlu, partisinin eski kurmaylarıyla bir araya gelecek

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu, partisinin eski kurmaylarıyla bir araya gelecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 14:51

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin eski kurmaylarıyla bir araya gelerek, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, CHP'nin 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili eski kurmaylarını göreve çağırdığı ifade edildi.

Bu kapsamda Genel Sekreter Gürsel Tekin ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün yaptıkları ortak açıklama ile Kılıçdaroğlu'nun, eski bakanlar, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve eski il başkanlarını parti genel merkezine davet ettiği bildirildi.

Kılıçdaroğlu'nun partinin eski kurmaylarıyla Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunacağını belirten Tekin ve Bingöl'ün ortak açıklaması şöyle:
"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun talebi doğrultusunda CHP'nin eski kurmaylarını Genel Merkez'de gerçekleştireceğimiz toplantıya davet ediyoruz. Bu süreçte büyük uzlaşının adayını belirledik. Şimdi sırada uzlaşıyı iktidar yapmak var. Bu anlamda CHP'ye yıllarca emek vermiş, partimizin her kademesinde görev almış ve partimizin başarısı için çalışmış duayenlerimizi aramızda görmek hem gücümüze güç katacak hem de birlikte neler yapabileceğimizi değerlendirme imkanı verecek. 14 Temmuz Pazartesi günü saat 13.00'de eski bakanlarımız, milletvekillerimiz ve il başkanlarımızla genel merkezimizde tarihi bir toplantı yapacağız. Çok önemsediğimiz bu toplantının partimiz açısından son derece yararlı olacağına inanıyoruz."

BAKMADAN GEÇME!