Trabzonspor 17 Temmuz'a hazır

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 17 Temmuza hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 13:09

Trabzonspor Hukuk Kurulu, Fenerbahçe'nin UEFA'ya yaptığı şikayet nedeni ile yapılacak savunma için gerekli bilgileri İsviçre'deki kulüp avukatına gönderdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin, 'Trabzonspor'u da inceleyin' başvurusu üzerine 17 Temmuz'da yapılacak olan savunma için avukata gönderilen bilgi ve belgelerde isnat edilen eylemlerle ilgili açıklamalara yer verildi, UEFA'nın Trabzonspor hakkındaki tavrına vurgu yapıldı. 3 Temmuz sonrasında, UEFA'nın Türkiye'ye müfettiş gönderdiği hatırlatılarak bilgi ve belgeler ile iddianame ve mahkeme kararlarının zaten UEFA'da bulunduğuna işaret edildi.

İSVİÇRE'DEKİ KULÜP AVUKATI UEFA'YA İLETECEK
Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne UEFA'nın çağırdığı hatırlatılan, devam eden sezonlarda da her yıl Avrupa Ligi'ne davet ettiğine vurgu yapılan savunma bilgileri, İsviçre'deki avukatın mevzuata göre düzenlemesinin ardından 14 Temmuz'a kadar UEFA'ya sunulacak. Trabzonspor Hukuk Kurulu, 17 Temmuz'da şike süreciyle ilgili olarak Trabzonspor'un lehine önemli gelişmelerin yaşanmasını bekliyor.

HALİLHODZİC GECE TRABZON'DA OLACAK
Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in yarın akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği, saat 00.30'da da Trabzon' da olacağı açıklandı. Taraftarları havalimanına davet eden bordo mavili takımın kurmaylarının Boşnak teknik direktör Pazartesi günü en az 2 yıllık sözleşme imzalayacağı, ardından Halilhodzic'in teknik ekibiyle yapacağı görüşmenin ardından kampa çağıracağı isimleri açıklayacağı belirtildi.

BOSİNGWA'YA 3.5 MİLYON EURO

Bordo mavili takımın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu Jose Bosingwa'ya İngiltere'den talep geldi. Trabzonspor'un yeni sezonda kesinlikle takımda tutmak istediği oyuncu için Hull City kulübü 3.5 milyon Euro'luk teklifle bordo mavili takımın kapısını çaldı. Bu teklife, 'Red' cevabı veren Trabzonspor, Bosingwa'dan gelen haberle daha da rahatladı. Portekizli oyuncu kulüp Genel Menajeri Serhat Altıncı'yı arayarak, "Bana gelen tekliflerden dolayı sıkıntı yaşamayın. Benim bir yere gitmeye niyetim yok" dedi. Trabzonspor'da yeni sezonda Bosingwa'ya, Onur ve Mustafa'nın ardından kaptanlık görevinin verilmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!