Kavşak çilesi bitecek

Güncelleme Tarihi:

Kavşak çilesi bitecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 12:46

İZMİR'in Ödemiş İlçesi Saraçoğlu Caddesi'ndeki trafik kargaşası ile ilgili Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ve AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem harekete geçti. Saraçoğlu, Enstitü ve Hürriyet Caddelerinin kesiştiği noktada bugüne kadar çok sayıda kaza yaşanmasına kayıtsız kalmayan Kaymakam Dölek ve Başkan Badem, konuyla ilgili çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Saraoğlu Caddesi üzerindeki trafik sorununa çözüm getirmek için Ödemiş Emniyet Müdürlüğü'nü görevlendirdiklerini söyleyen Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, rapor hazırlandığını belirterek Ödemiş Belediyesi ile birlikte soruna çözüm getireceklerini açıkladı. Ödemiş Belediye Başkanı Badem, Hürriyet, Enstitü ve Saraçoğlu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta maddi hasarlı, yaralanmalı trafik kazalarının sıkça yaşandığını belirterek "Bunun temel nedenlerinden birisi de kent trafiğinin artmış olmasıdır. Burası için bir sinyalizasyon yapılma şansı yok. Fiziki olarak yeniden kavşak yapılabilmesi için Kaymakamlığımız ve Trafik Komisyonumuzla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Asıl çözüm, belediyenin imkanları geliştiğinde alt geçit ile Hürriyet Caddesi, Enstitü arasına geçmek olacaktır. İki tarafta da kavşak düzenlenmesi için alanın müsait olması, gerek hükümet konağı bahçesinde, gerekse yüksekokulun bahçesinden alan alınması ile mümkün olabilir. Bu konuda da teknik anlamda bir düşünce noktasındayız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ise, soruna göstermiş oldukları ilgiden dolayı Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek'e teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!