Şans gezegeni Jüpiter Aslan burcuna geçiyor

Geçtiğimiz yılın temmuz ayından beri Yengeç burcunda olan bolluk, şans ve hediye gezegeni Jüpiter, 16 Temmuz’dan itibaren Aslan burcuna geçiyor.

Haberin Devamı

Jüpiter, korumak, kollamak ve hediyeler bırakmak üzere 2002 yılından sonra ilk kez Aslan burçlarını ziyaret ediyor.
Aslan burçları, önümüzdeki bir yıl boyunca (2015 Ağustos’unun ortasına kadar) hayatlarının farklı alanlarında türlü olanakla karşılaşabilir.
Özellikle aşk hayatlarında önemli bir hareketlilik yaşayabilir veya iş açısından imajlarını kuvvetlendirmelerine yardım edecek şanslı adımlar atabilirler.
Ağustos sonuna kadar yaşanabilecek stresli etkiler, ilk aşamada şanslı dokunuşu anlamayı zorlaştırabilir. Bu sizi sakın yanıltmasın. Şanslı dokunuş, yıl içinde mutlaka kendini gösterecektir.
Peki şans gezegeni diğer burçlara hangi alanlarda hediye bırakıyor? O da burç yorumlarınızda...

Koç
Jüpiter, size bir yıl boyunca aşk, eğlence ve çocuklarla ilgili konularda şans ve bolluk getirecek. Yalnız Koç’lar, önümüzdeki 13 ay içerisinde yeni kişilerle tanışabilirler. Evli olanlar, ilişkilerini renklendirme fırsatı bulabilir ve eğlenceli planlar yapabilirler.

Boğa
Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, hafta ortasından itibaren 13 ay boyunca ev ve aile konularında farklı olanaklar sunabilir veya ters giden olayların kısmen düzelmesinde rol oynayabilir. Evinizi değiştirebilir, taşınabilir veya dekore edebilirsiniz.

İkizler
Şans gezegeni, burç değiştirerek önümüzdeki 13 ay boyunca sizi satış, reklam, pazarlama, bilişim, medya, halkla ilişkiler ve ticaret alanlarında destekleyecek. Pazarlık gücünüzün arttığı ve iletişim olanaklarından kâr sağlayabileceğiniz bir yıl olabilir.

Yengeç
Jüpiter, önümüzdeki bir yıl boyunca elinize daha fazla para geçmesi veya maddi yatırımlar açısından sizi destekliyor ve değişik fırsatlar sunuyor olacak. Bir anlamda emeklerinizin veya sabrınızın karşılığını alacağınız bir dönem diyebiliriz.

Aslan
2002’den beri ilk kez burcunuza geçecek olan şans gezegeni, hayatınızın her alanında yeni olanaklar oluşturacak. Aşk hayatınıza ise çifte şans getirecek. Sağlık sorunu olanlar, olumlu gelişmeler yaşayabilir.

Başak
Burç değiştirecek olan şans gezegeni Jüpiter sayesinde bir yıl boyunca kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu adımlar atabileceksiniz.

Terazi
Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, 13 ay boyunca yeni arkadaşları hayatınıza taşıyabilir. Bu kadar stresin içerisinde çok daha eğlenceli veya hoş vakit geçirebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor. Yepyeni simalar hayatınıza girebilir.

Akrep
Şans gezegeni, önümüzdeki 13 ay boyunca sizi iş ve kariyer anlamında destekleyecek ve farklı fırsatlar sunacak. Daha görünür hale gelebilir ve önemli pozisyondaki kişilerin desteklerini alabilirsiniz. Şimdiden kariyer planınızı oluşturmanızda fayda var.

Yay
Bolluk gezegeni Jüpiter sayesinde, önümüzdeki bir yıl boyunca daha fazla seyahat edebilir, yabancı ortaklı işlere girebilir, eğitim, medya, hukuk, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim ve ulaştırma başlığındaki konularda farklı fırsatlar ve şanslar yakalayabilirsiniz.

Oğlak
Burç değiştirecek olan şans gezegeni Jüpiter, size bir yıl boyunca ortak kaynak (kredi, nafaka, komisyon, prim, miras, sponsorluk, ortak yatırımlar, burs vb) kullanımı gerektiren konularda farklı fırsat ve şanslar getirebilir.

Haberin Devamı

Kova
Jüpiter, 13 ay boyunca ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık gerektiren işler konusunda size şans getirecek. Yeni ilişkiler söz konusu olabilir veya mevcut ilişkilerde söz, nişan ve evlilik türünde bağlayıcı adımlar atılabilir.

Balık
Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, 13 ay boyunca sağlık, iş ve türlü hizmet alanında sizi destekliyor ve farklı olanakları hayatınıza taşıyor olacak. Aşk hayatınızın da desteklendiği bir süreçtesiniz.

Yazarın Tüm Yazıları