AVM çıkışında gaspçı bıçağı

Güncelleme Tarihi:

AVM çıkışında gaspçı bıçağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 09:11

SAĞLIK meslek lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Ahmet Mert Dişisağlam, arkadaşıyla birlikte gittiği Bayrampaşa’daki bir alışveriş merkezinin çıkışında 5 gaspçının saldırısına uğradı. Cep telefonunu vermeyen Ahmet Mert Dişisağlam’ı bacağından bıçaklayanlar kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

AVM çıkışında gaspçı bıçağı
Ahmet Mert Dişisağlam geçtiğimiz Salı günü bir arkadaşıyla birlikte Bayrampaşa’daki bir alışveriş merkezine gitti. İki arkadaş saat 16.00’da AVM’den çıkıp yakındaki metro istasyonuna doğru yürümeye başladı.

Bu sırada yolun kenarında bekleyen 5 kişi Ahmet Mert Dişisağlam ve arkadaşını durdurdu. Önce sigara isteyen 5 kişi, sigara içmediğini söyleyen Ahmet Mert Dişisağlam’dan cep telefonu ve parasını vermesini istedi.

Ahmet Mert Dişisağlam cep telefonunu vermek istemedi. Bu sırada bir kişi elindeki bıçağı Ahmet Mert Dişisağlam’ın sol bacağına sapladı. Kanlar içerisinde kalan Ahmet Mert Dişisağlam’ın bağırmaya başlaması üzerine 5 kişi kaçtı.

Haberin Devamı

Arkadaşının kucağında AVM’ye götürdüğü Ahmet Mert Dişisağlam’a ilk müdahale buradaki revirde yapıldı. Ahmet Mert Dişisağlam daha sonra İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Ahmet Mert Dişisağlam, kendisini bıçaklayan kişilerden şikâyetçi oldu.

Ahmet Mert Dişisağlam yaşadıklarını, “Alışveriş merkezinden çıktıktan hemen sonra 5 kişi önümüzü kesti. Önce sigara sonra da para ve cep telefonlarımızı istediler. Vermeyince de bıçakladılar” diye anlattı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!