Ne Vahid'i hoca Hami!

NEREDEYSE sezon başlayacak ama Trabzonspor’da henüz teknik direktör konusu çözülmüş değil.

Haberin Devamı

Zaten Trabzonspor’un resmi sitesinde Hami Mandıralı’nın adı yazıyor ve yeni sezona onunla devam edilmesi de sizleri şaşırtmasın. Başkan ve yönetim resmi olarak açıklamasalar bile Vahid Halilhodziç ile anlaştıklarını söylüyor. Hiç bir resmi evrak yok.
Yani sanal hoca. Neymiş, ‘Biz söz aldık, hocamız Vahid.’ Tek bildikleri bu. Bir B planları bile yok. Tüm umutlarını Boşnak hocaya bağlamış durumdalar. Cezayir Milli Takımı ile büyük sükse yapan Vahid Halilhodziç de konuştuklarını inkar etmiyor ama deyim yerinde ise “KIVIRIYOR.” Bir yandan Cezayir Milli Takımı Halilhodziç’le yeniden anlaşmak için neredeyse servet öneriyor. Diğer taraftan ise Avrupa’nın hatırı sayılır takımları da Boşnak hocanın peşinde. Yani sizin anlayacağınız Vahid Halilhodziç’in en son tercihi Trabzonspor olacak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Şampiyonluk mu?

Trabzonspor Başkanı ve yönetimi de zaten onun için resmi bir açıklama yapamıyorlar. Profesyonelce kulüp yönetiyoruz diyorsunuz, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız diyorsunuz ama kampa bir hafta kaldı daha teknik direktörünüz bile belli değil. Hele transfer konusu tam bir fiyasko.
Şampiyonluğa oynayacak bir takımın transfer politikası bu olmamalı. Geçen sezon takımı en büyük katkıyı yapan Olcan ve Henrique gitti. Belki de kaleci Onur ile kalması gereken iki futbolcuydu. Neyse şampiyonluğa oynayacak ya, süper transferleri gözlüyoruz!
Hatta büyük transfer harekatı başladı bile. Küme düşmüş takımdan iki futbolcu, bir iki gurbetçi ve Galatasaray’ın kulübesinde bile düşünmediği Salih. Devamını büyük merakla bekliyoruz.


Yazarın Tüm Yazıları