Orduspor çalışmalara başladı

Güncelleme Tarihi:

Orduspor çalışmalara başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 10:53

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde yaptığı antrenman sezon hazırlıklarını başladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, koşunun ardından, kondisyon hareketleriyle çalışmayı tamamladı.

Mor-beyazlı ekibin Gineli oyuncusu Michel Landel, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon şanssız bir dönem yaşadıklarını söyledi.

Üst üste gelen sorunlar nedeniyle Süper Lig şanslarını kaybettiklerini ifade eden Landel, şöyle konuştu: "Aslında play-off maçlarına kadar her şey iyi gidiyordu. Ama ne yazık ki play-off maçlarında başarılı olamadık. Sonucunda şampiyon olamadık. Bu sezon yine ilk hedefimiz ilk altı takım içerisinde yer almak. Maçlar oynandıkça alacağımız sonuçlar bize hedefimizi daha net gösterecek. Ancak şunu iyi biliyorum, bu sezon şampiyon olmak istiyoruz."

Karadeniz ekibinin yeni transferlerinden Souleymana Tandia ise "Burada kendi açımdan başarılı olacağımı biliyorum. Takım olarak ise oynayacağımız maçlardan sonra nisan veya mayıs ayında nerede olacağımızı göreceğiz. Sanıyorum, o zaman hedefimiz belli olmuş olacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!