Tepe lambalı başkan

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın şoförü, Bebek’te aracını park edecek yer bulamayınca ilginç bir yola başvurdu; VIP minibüsü üzerine tepe lambası koyarak otobüs durağına park etti.

Haberin Devamı

Fikret Orman, önceki akşam Bebek’te Beşiktaş’ın efsane kadrosunda yer alan eski futbolculardan Rıza Çalımbay ve Gökhan Keskin’le bir araya geldi. Şoförü, iftar saatinde VIP minibüsünü park edecek yer bulamayınca ilginç bir yola başvurdu. Aracı otobüs durağına bırakan şoförün minibüs üzerine tepe lambası yerleştirmesi dikkat çekti. Ancak bu durum, durağa yanaşamayan halk otobüslerinin yolcuları yol ortasında indirmesine ve trafiğin tıkanmasına yol açtı. Orman, Bebek Kahvesi’nde buluştuğu Çalımbay ve Keskin’le yaklaşık dört saat sohbet etti. Çıkışta da fotoğraflarını çeken gazetecilere “Burada da mı çekiyorsunuz? Siz de nereden çıktınız?” diye tepki gösterdi. 2012 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından bir genelge yayınlatılmış ve tepe lambalarının ambulans, itfaiye, polis ve korunan araçlar dışında kullanımı yasaklanmıştı.

Bu kez müzede

Koç Ailesi’nin her yıl düzenlediği iftar daveti, bu yıl Hasköy’deki Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşti. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel’in ev sahipliği yaptığı yemeğe Koç Ailesi’nin yanı sıra iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz’ın okuduğu duayla başlayan iftar, fasıl müziği eşliğinde devam etti.

Aşk selfie'si
Alara Koçibey, iki çocuğunun babası Cem Uzan’dan boşandıktan sonra Eren Morova’yla aşk yaşamaya başlamıştı. Haklarında sık sık ayrılık haberleri çıksa da aşkları doludizgin süren sevgililer, son olarak Monaco’da ortaya çıktı. Koçibey, genç sevgilisiyle verdiği selfie pozlarını Instagram’da takipçileriyle paylaştı.

Alışmak sevmekten daha zor geliyor
Bodrum’daki Club Filipper’ın sahibi Ahmet Bayer’den boşandıktan sonra Musa Aytun’la ilişki yaşayan Sinem Yıldırım, önceki gün Bebek’te yeni sevgilisi Eskişehir Genç İşadamları Derneği Başkan Vekili Ahmet Reha Yereşen’le görüntülendi. Mykonos’taki tatillerini kısa süre önce noktalayıp İstanbul’a dönen çift, el ele objektife yansıdı. Patlayan flaşlar karşısında şaşıran Yereşen, “Böyle şeylere alışık değiliz. İster istemez şaşırıp korkuyoruz” dedi.

Artist
Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun Güreli, bir süre önce ortağı Burcu Kılıç’la birlikte sanal sanat galerisi kurmuştu. Günde 40 bin kişinin ziyaret ettiği buryos.com sitesinde genç sanatçılarla sanatseverleri bir araya getiren Güreli,
önceki gün Etiler’de görüntülendi. Daha önce Çaba Derneği’nin düzenlediği “Çaba Gala”da oyunculuk da yapan ve Pamuk Prenses’i canlandıran Güreli, üzerinde “Artist” yazan tişörtüyle dikkat çekti.

İngiliz gazetesinden övgü
Turizm otoritelerinin her sene dünyanın en iyileri arasında gösterdiği Hillside Beach Club, İngiliz The Times gazetesi tarafından da “Türkiye’nin en iyi aile oteli” seçildi. Gazetede yayınlanan Jane Knight imzalı haberde, Hillside Beach Club’ın koyu, yemekleri, aktiviteleri ve şovlarından övgüyle bahsedildi.

Suriyelilere camide iftar
İstanbul’un yanı sıra Ankara ve Muğla-Bodrum’da hizmet veren Nusr-et’in kurucu ortaklarından Nusret Gökçe, Süleymaniye Camii’nin avlusunda yaklaşık 800 Suriyeli aileye iftar yemeği verdi. Suriyeli çocukları kucağına alıp seven Gökçe, “reklam yapıyor” algısı yaratmamak için iftara basın mensuplarını çağırmadığını, hatta sanatçıları bile davet etmediğini belirterek “İftardan haberdar olmanıza şaşırdım. Biz bunu birileri görsün diye değil, Allah rızası için yapıyoruz” dedi.

75. yıl misafirleri
Moda markası Vakko, 75’inci yıl kutlamaları kapsamında dünyaca ünlü tasarımcıları Türkiye’de ağırlıyor. Marc Badgley, James Mischka, Jenny Packham, Walter Steiger, Giovanna Locatelli, Jay Godfrey’in de aralarında olduğu tasarımcılar, hafta sonu boyunca Vakko Moda Merkezi’nin yanı sıra tarihi mekânları gezecek. Misafirler ayrıca Halas Yatı ile Boğaz turuna çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları