Ekmeleddin İhsanoğlu Erzurum'da 200 araçlık konvoyla karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Ekmeleddin İhsanoğlu Erzurumda 200 araçlık konvoyla karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2014 13:17

CUMHURBAŞKANI adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, tanıtım çalışması için geldiği Erzurum’da 200 araçlık konvoyla karşılandı.

Haberin Devamı

Özel uçakla beraberinde CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin olduğu halde saat 11.20’de Erzurum Havalimanı’na inen Ekmeleddin İhsanoğlu’nu MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP İl Başkanı Zekai Kaya, CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile diğer partilerin temsilcileri ve vatandaşlar çiçeklerle karşıladı.

Seçim otobüsüne binen İhsanoğlu yaklaşık 200 araçlık konvoyla kente hareket etti.

Polisin konvoyun geçişi sırasında önlem almaması yüzünden yolda ve kavşaklarda sorunlar yaşanırken, Palandöken Dağı eteklerindekiotele geçen İhsanoğlu, kısa süreli bir dinlenmenin ardandan, tekrar otobüse binerek Cuma namazı kılmak için kent merkezindeki tarihi Ulu Camiye gitti.

CAMİ İÇİN 100 LİRA VERDİ

Tarihi Ulu Camii’de Cuma namazını kılan Ekmeleddin İhsanoğlu çıkışta, camii için toplanan yardım kutusuna 100 lira attı. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan İhsanoğlu, "Camilerde mabetlerde ibadet olur, siyaset olmaz. Herkesin cumasının hayırlı olmasını, Ramazanlarının oruçlarının makbul olmasını dilerim" dedi.

Haberin Devamı

İhsanoğlu, camiden sonra Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyerek, esnafı ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisini gören Ekmeleddin İhsanoğlu, yaklaşık bir kilometrelik yolu yürüdükten sonra Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!