Demirtaş Erdoğan’ın piyonu

Güncelleme Tarihi:

Demirtaş Erdoğan’ın piyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2014 01:49

MHP il ve ilçe yöneticilerine yönelik genelge yayınlayan Devlet Bahçeli “Başbakan, Barzani, İşçi Partisi, HDP, yandaş medya, havuzcu işadamları, DHKP-C, IŞİD, El Kaide, İmralı canisi, İsrail ve Müslüman katilleriyle ortaklık içindedir. HDP’nin adayı olarak ön plana çıkmış Eşbaşkan, Başbakan ve partisinin piyonu olarak kapalı kapılar arkasında desteğini belirli şartlar doğrultusunda vaat etmiştir” dedi.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını eleştirerek “Hâlâ ayakkabı kutularını, villalardan çıkan milyar dolarları izah edebilmiş, bu kapsamda aklanmış değildir. Başbakan’ın sicili kapkaradır. Ve bu sicil Cumhurbaşkanı olmaya hukuken, ahlaken, vicdanen engeldir” dedi. Bahçeli, dün MHP il ve ilçe yöneticilerine yönelik yayınladıkları genelgede şunları kaydetti:
“Başbakan ve hükümetiyle geçen 12 yılda; küfür ve hakaret zirveye tutunmuştur. Haram ve hırsızlık el üstünde tutulmuştur. ‘Terörün Sona Erdirilmesi Tasarısı’ rezalet olarak tarihe geçmiştir. Türkiye, Erdoğan eliyle bölünme kulvarına sokulmuştur. PKK’nın bağımsız Kürdistan amacına Erdoğan şevkle hizmet etmektedir. Bu itibarla Erdoğan milletin değil, geniş bir şer koalisyonun ‘parlak adamı’dır. Başbakan PKK’yla seçim ittifakı yapmaktadır. Başbakan; Barzani, İşçi Partisi, HDP, yandaş medya, havuzcu işadamları, DHKP-C, IŞİD, El Kaide, İmralı canisi, İsrail ve Müslüman katilleriyle ortaklık içindedir. HDP’nin adayı olarak ön plana çıkmış Eş Başkan, Başbakan ve partisinin piyonu olarak kapalı kapılar arkasında desteğini belirli şartlar doğrultusunda vaat etmiştir. Başbakan bölücülüğün aynı zamanda vitrin süsü, aynı zamanda vesaiti, aynı zamanda da vokalisti olmaya istekli ve adaydır. 12 yıldır sürdürdüğü Başbakanlık göreviyle Türkiye’yi perişan eden Başbakan’ın yarım kalan darbesini tamamlamak için Çankaya’yı bir fırsat gördüğü neredeyse kesindir.

Haberin Devamı

TEŞKİLAT DESTEKLEYECEK

Parti teşkilatlarımızdaki arkadaşlarım genelge hükümlerine harfiyen uyacaklar, lazım gelen çalışmaları eksiksiz ve dikkatle yerine getireceklerdir. Tüm parti teşkilatlarımız, var güçleriyle ve heyecanla Sayın İhsanoğlu’nun seçim kampanyasına aktif destek vereceklerdir.”

BAŞBAKAN’A MHP’DEN OY GİTMEZ

Başbakan Erdoğan’ın sinsi taktik ve stratejileri devreye sokacağı bugünden bellidir. Başbakan’ın ‘Ülkücü kardeşlerim’ diyerek oy hesapları yapması düştüğü derin çukurun, koltuk uğruna nasıl bir şahsiyet fukarası olabileceğinin net ispatıdır. Bu bayağı propagandanın püskürtülmesi için herkes teyakkuz halinde olacaktır. Başbakan, Cumhurbaşkanı olabilmek için dava arkadaşlarımızı ve gönüldaşlarımızı çirkefçe aldatmanın ve akıllarını çelmenin basitliğine kapılmıştır. Milliyetçi Ülkücü Hareket 17-25 Erdoğan’ı çok iyi bilmektedir. On binlerce vatan evladının katilleriyle müzakere çadırında kucak kucağa oturan Erdoğan’a Milliyetçi-Ülkücü Hareket’ten bir oy bile gitmesi söz konusu değildir. Yine AKP’nin gölgesine yatan yalaka ve satılmış medya Sayın İhsanoğlu’nun bazı sözlerini silah gibi kullanarak özellikle partimizle çelişkiye düştüğünü yazıp çizmektedir. Sayın İhsanoğlu bir partinin değil, milletin adayı olup siyasi bir kaygı gütmeksizin herkese, her kesime seslenmek durumundadır. Bu nedenle asılsız ve yersiz sözlerle Sayın İhsanoğlu’nu destekleyenlerin şevkini kırmaya, arasını açmaya dönük AKP kumpasına karşı çok hazırlıklı olunacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!