Kaf-Kaf'a müjde

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kafa müjde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2014 01:26

KARŞIYAKA yönetiminin bir süredir başını ağrıtan Ofoedu problemi, mutlu sonla noktaladı.

Haberin Devamı

FIFA Oyuncular Komitesi, golcü futbolcunun Nijerya'da bir dönem altyapı düzeyinde formasını giydiği FC Oakzeel kulübünün yetiştirme beledeliyle ilgili talebini reddetti. Geçen sezon FIFA'ya başvuran FC Oakzeel yetkilileri, Ofoedu için Karşıyaka'dan 75 bin dolar yetiştiricilik bedeli istemiş, yeşil kırmızılı yönetim de bununla ilgili Oyuncular Komitesi'ne savunma göndermişti. Savunmayı haklı bulan Komite, Karşıyaka'nın böyle bir bedel ödemesine gerek olmadığına karar verdi.

Ofoedu'nun sözleşmesinin devam ettiği Karşıyaka'da Juninho'nun transferiyle tek yabancı kontenjanı kalırken, yönetimin santrfor tercihini Kahe'den yana kullanacağı öğrenildi. Teknik direktör Yusuf Şimşek, özelliklerini iyi tanıdığı, fiyatı da diğer seçeneklere göre uygun olan Brezilyalı golcüde ısrar ederken, yönetimin teklifini kabul eden futbolcunun pazartesi günü İzmir'e geleceği bildirildi. Kahe'de sorun çıkması halinde yönetimin Şanlıurfaspor'dan ayrılan Banahene'ye yönelmesi bekleniyor. Stopere Ramazan Sal'ı alan yönetim Cenk Güvenç için Çaykur Rizespor'un kararını bekliyor.

Haberin Devamı

PENALTI KAÇIRAN UMANA'YA RET

Karşıyaka, Kosta Rika Milli Takımı'yla Brezilya'daki Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayan stoper Michael Umana'yı reddetti. Menajerler 32 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu 300 bin Euro bedelle yeşil kırmızılı kulübe önerdi. Yabancı kontenjanını stoperden yana kullanmak istemeyen, ücreti de yüksek bulan yönetim teklifi değerlendirmeye almadı. Kosta Rika'nın Hollanda'ya penaltılarla 4-3 yenilerek elendiği çeyrek final karşılaşmasında Umana'nın penaltısını 120'inci dakikada oyuna giren Hollandalı kaleci Tim Krul kurtarmıştı.

Aykut imzaladı

KARŞIYAKA, kalesini Adanaspor’dan Aykut Kıratlı’yı alarak güçlendirdi. Fenerbahçe altyapısında yetişen ve değişik yaş gruplarında 8 kez milli formayı giyen 22 yaşındaki file bekçisinin iki yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Geçen sezon kaleyi koruyan Bicik ve Recep’in ayrılmasının ardından bu mevki için daha önce de Kazak Loriya’yla sözleşme imzalayan Kaarşıyaka, Kaleci Aykut’u alarak dokuzuncu transferini gerçekleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!