İyi Yaşam Günü takvime girdi

Belgin Aksoy’un sağlıklı yaşama dikkat çekmek için sahibi olduğu Richmond Nua’da her yıl düzenlediği Wellness Day (İyi Yaşam Günü) Amerika’da takvime girdi.

Haberin Devamı

“Hedefimiz ‘sağlığa adanmış bir gün’ olan Wellness Day’i Türkiye’den çıkan ve tüm dünyada kutlanan resmi bir gün haline getirmek” diyen Belgin Aksoy, bu etkinlik ile Amerikan haber sitesi Huffington Post’a haber oldu.
Wellness Day için New York’lu yazar Kristina Vanni, Spa ve wellness gurusu Rona Berg ve USA Today yazarı Kitty Bean Yancey’i geçtiğimiz ay Sapanca’daki Richmond Nua’da ağırlayan Aksoy, Wellness Day Amerika’da takvime girdiği için mutlu olduğunu belirterek “Ülkem adına gurur duyuyorum” dedi.


Ramazan’da Caz
Bu yıl beşincisi düzenlenen Ramazanda Caz festivali, Pierre Blanchard Gipsy Jazz Quintet’in 12 Temmuz Cumartesi akşamı vereceği konserle devam edecek. Kapılarını ilk defa müzikseverlere açacak olan Fransa Sarayı’nın bahçesinde gerçekleşecek konserde oruç tutanlar için iftar servisi de yapılacak.

Haberin Devamı


Galatasaraylılar iftar çadırında
Galatasaray Spor Kulübü’nün yöneticileri arasında yer alan ve yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yardımcılığı örevine getirilen Emir Sarıgül, önceki gün Şişli Meydanı’nda kurulan çadırda halka açık iftar daveti verdi. İftara Galatasaraylı futbolcular Sabri Sarıoğlu, Nordin Amrabat, Gökhan Zan ve Veysel Sarı da katıldı.

Kız arkadaşlar şahanedir
Bebek’teki Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, iki yıldır yaz aylarında Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa’da tatil yapıyor. “Bebek de yaparım, kariyer de” diyerek art arda beş çocuk doğuran Kucuroğlu, tatil sırasında işleri de ihmal etmiyor. Geçtiğimiz yıllarda Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa’da özel lezzetler hazırlayan Kucuroğlu, şimdi de otelde iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimleri ağırladı, Özge Ulusoy ve Bilge Kara ile açık havada jakuzi keyfi yaptı. Ulusoy, zıplayarak verdikleri pozu “Kız arkadaşlar şahanedir" notuyla Instagram'da paylaştı.

Mantıcı Haluk Efendi 54 yaşında
Mantısıyla ünlü Casita Restoranları’nın sahibi Haluk Tanrıverdi, 54’üncü yaş gününü Türkbükü Casita’da kutladı. Tanrıverdi, Ebru Çiftçioğlu’nun hazırlattığı, üzerinde kendi fotoğrafı ve ‘Haluk Efendi’ yazısı bulunan doğum günü pastasını dostlarıyla beraber kesti.

Haberin Devamı

Boğaz’da iftar
Ortaköy’deki Radisson Blu Bosphorus, Türk ve Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan mönüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Boğaz’ın hemen yanı başında hizmet veren otelin şık ve lezzetli iftar sofralarına Boğaz manzarası eşlik ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları