KSK TAARRUZU

Güncelleme Tarihi:

KSK TAARRUZU
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2014 01:34

GEÇEN hafta cuma günü 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra sakatlık riski taşadığı gerekçesiyle transferi askıya alınan Adana Demirsporlu Juninho, yönetime garanti verince Karşıyaka’da kaldı.

Haberin Devamı

İstanbul'dan sağlık raporu alan Brezilyalı, pubis nedeniyle sahalardan uzak kalması halinde sözleşmesini feshederek aldığı parayı geri ödemeyi kabul etti. Bu maddeyi sözleşmeye ekleyen yönetim, Juninho'dan vazgeçmedi.

Juninho kalınca Bulgar Gargorov'u rafa koyan ve ibreyi yabancı golcüye çeviren Kaf-Kaf’ta, Kahe imzaya hazır olduğunu belirtirken, Şanlıurfa'dan ayrılan Banahene de dönmek için haber yolladı. Yusuf Şimşek’in “Gelsin” mesajı verdiği Kahe'nin maliyeti 200 bin dolar, yönetimin “Daha yararlı olur” dediği Banahene'nin ise 200 bin euro. Ankaraspor'dan transfer edilen stoper Ramazan Sal, sözleşmeyi imzaladı.

Örnekköy’de gece yarısı stat turu

KARŞIYAKA'ya yapılacak yeni stat için seçilen Yalı Tesisleri arazisinin uygun olmadığını savunan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy'de belirlediği stat arazisi için ikna turlarına çıktı. KSK Başkanı Fatih Diniz'e önceki gece geç saatlerde Örnekköy arazisini gezdiren Akpınar, projenin detaylarını anlattı.

Haberin Devamı

ÇİZİMLERİN kısa sürede tamamlanarak kamuoyuyla paylaşılacağını söyleyen Akpınar, "Burası stadyum ve spor kompleksi için biçilmiş kaftan" dedi. Diniz ise şöyle konuştu: "Akpınar'ın heyecanı bana ve taraftara da yansıyor. 53 bin metrekare üzerinde çok şey yapılabilir. İşin içinde siyaset olmamalı ve proje bir an önce başlamalı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!