Tecavüzden yargılandı, kurtuldu, bu kez öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Tecavüzden yargılandı, kurtuldu, bu kez öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 14:50

İstanbul'da yaşayan 19 yaşındaki Okan A. hafta sonu gezmeye geldiği Sapanca il ormanında, aynı yaştaki nişanlısı Nuriye T.'yi bakire olmadığı iddiasıyla kesici bir aletle öldürüp cesedini gömdü. Zanlının birkaç yıl önce Nuriye T.'ye tecavüzden yargılandığı davada beraat ettiği, aile büyüklerinin ikisinin evlenmesine karar verdikleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kemal A. dün akşam İstanbul Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip suçunu itiraf etmesiyle cinayet ortaya çıktı. Zanlının ifadesi sonrasında Sapanca il ormanında tarif ettiği yerde yapılan kazıda, talihsiz kızın kanlar içerisinde cesedi bulunarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tecavüzden yargılandı, kurtuldu, bu kez öldürdü


Dün akşam İstanbul Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Okan A. bir süre önce nişanlandığı Nuriye T. ile pazar günü Sakarya'ya gezmeye gittiklerini; kent ormanında gezerlerken nişanlısının bakire olmadığını ögrenince kendini kaybederek öldürüp ormana gömdüğünü söyledi.

Okan A.'nın, ifadesinde 4 yıldır tanıdığı Nuriye T. ile nişanlı olduklarını, ailesinden evlenmek için onay aldığını ancak kardeşlerinin evlenmesini beklemek zorunda kaldıkları için kızı kaçırdığını, nikah kıymak amacıyla otobüsle geldikleri Arifiye ilçesindeki ormanlık alanda T.'nin kendisinden önce başka biriyle cinsel ilişki yaşadığını söylediğini iddia ettiği öğrenildi. Zanlının, bakire olmadığını duyunca şuurunu kaybederek genç kızı darbettiğini, kendine geldiğinde nişanlısını kanlar içinde görünce korkup kaçarak, otobüsle Kütahya'ya gittiğini, öldüğünü düşünmediğini, ertesi gün olay yerine gittiğinde cesediyle karşılaştığını ve nalburdan aldığı kürekle toprağa gömdüğünü, parası kalmadığı için Sakarya'ya gelen babası ve ağabeyiyle İstanbul'a döndüklerini, babasına cinayeti itiraf ederek karakola teslim olduğunu belirttiği kaydedildi.

TECAVÜZDEN YARGILANMIŞ

Öte yandan, Okan A.'nın birkaç yıl önce Nuriye T.'ye tecavüzden yargılandığı davada beraat ettiği, aile büyüklerinin ikisinin evlenmesine karar verdikleri ortaya çıktı. Bu ifade sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü cinayeti, Sakarya polisine bildirdi. Sabah saatlerinde, olay yerinin Jandarma bölgesi olması nedeniyle Jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısı ile birlikte İl Ormanı'nda zanlının tarif ettiği bölgede yaptığı araştırma sonucu Nuriye T.'nin kesici bir aletle öldürülmüş kanlar içindeki cesedini toprağa bir metre altında gömülü olarak buldu. Talihsiz kızın gömülü olduğu yerden çıkartılan cesedi, ölüm sebebinin tespit için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu arada nişanlısını öldürüp gömen Kemal A. ise suç yerinin Sakarya olması nedeniyle Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan İstanbul'a giden ekip tarafından teslim alınarak Adapazarı'na getirilecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!