iPhone 6 nasıl olacak? iPhone 6'nın ekranı çizilmelere karşı dayanıklı mı olacak?

Güncelleme Tarihi:

iPhone 6 nasıl olacak iPhone 6nın ekranı çizilmelere karşı dayanıklı mı olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 13:29

Apple'ın beklenen bombası iPhone 6'nın ekranı Gorilla Glass yerine safir camdan mı meydana gelecek? İşte iPhone 6 üzerine son gelişmeler...

Haberin Devamı

Gün geçmiyor ki Apple'ın eylül ayında tanıtacağı telefonu iPhone 6'yla ilgili yeni bir gelişme, yeni bir fotoğraf olmasın. Bugüne dek iPhone 6'yla ilgili öğrendiğimiz belki de en olası bilgi mevcut iPhone'lara kıyasla yeni iPhone ekranının daha geniş olacağı. Ancak kimi kaynaklar, Apple'ın ekranında daha çok kamera lenslerinde kullanılan safir camdan faydalanacağını öne sürüyor.

Marques Brownlee isimli bir YouTube kullanıcısı safir ekranı test eden bir video yayınladı. Videoda bıçakla ekranı defalarca çizmeye çalışan Brownlee tüm darbelere karşın ekranın çizilmediğini gözler önüne sererken, diğer yandan da ekranın esnekliğini de izleyicileriyle paylaştı.

SAFİR CAM DEMEK PAHALI iPHONE DEMEK

Ayrıca bu safir camın kullanılması kullanıcıları hem sevindirecek hem de üzebilecek bir durum. Gorilla Glass kullanılan ekranlara göre daha dayanıklı ve sağlam olduğu görülen safir ekranın kullanılması ile fiyat konusunda da bir artış olacak. Bu da kullanıcıların iPhone 6‘ya daha yüksek fiyatlarla ulaşacağını gösteriyor.

Elbette Apple'ın yeni iPhone'unda bu tip bir ekran kullanacağı henüz net değil; ancak lansman günü yaklaştıkça iPhone 6'yla ilgili çok daha kapsamlı bilgilere ve fotoğraflara ulaşacağımız kesin.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!