En Güzel Balkon Yarışması'nın başvuru süresi uzadı

Güncelleme Tarihi:

En Güzel Balkon Yarışmasının başvuru süresi uzadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 09:28

Temiz Çevre Derneği Başkanı Remziye Kartal Rosenblat, geleneksel 'En Güzel Balkon Yarışması' başvurusunun Eylül ayı sonuna kadar uzatıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Kırcami semtindeki Gamber At Çiftliği’nde yapılan derneğin aylık toplantısında konuşan Remziye Kartal Rosenblat, yarışmaya ilginin artmasını beklediklerini belirterek, ilk üç dereceye girecek balkon sahiplerinin ödülünün 5 yıldızlı otelde hafta sonu tatili olduğunu söyledi.

Remziye Kartal Rosenblat, "Amaç Avrupa ülkelerinde olduğu gibi apartman ve müstakil evlerin balkonlarının, pencerelerinin, bahçelerinin, rengarenk çiçeklerle süslenmesi; binaların estetik kazanması, beton bloklar arasında yaşayan insanların doğayla irtibatını sağlamak, yeşile özlemi gidermek" dedi.

YARIŞMAYA NASIL BAŞVURULUR

Yarışmaya, rengârenk çiçeklerle güzelleştirilmiş balkonlardan dijital görüntülerin derneğin temizcevre.org internet sitesine ya da remziyekartal@gmail.com e-posta adresine göndererek katılabilirsiniz. Başvurulara ad-soyad, meslek, adres ve telefon numarası gibi bilgiler de eklenmeli.

En Güzel Balkon Yarışmasının başvuru süresi uzadı


DERNEĞE YENİ ÜYE KATILIMI

Bu arada toplantıda derneğe yeni katılanlar için tören düzenlendi. Yeni üyeler uzman doktor Didem Yörük, emekli muhasebeci Ayşe Topaç ile TELEKOM teknisyeni Kamil Topaç’a derneğin rozeti takıldı, TÇD amblemli tişört ve şapka hediye edildi. Yeni üyelerle taze kan kazanan derneğin yaş pastası birlikte kesildi.

BAKMADAN GEÇME!