İstifa yokmuş

Güncelleme Tarihi:

İstifa yokmuş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 01:51

MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in Ağustos başında yapılacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) sırasında rahatsızlığı nedeniyle istifa edeceği iddialarını “Öyle bir iddia doğru değildir” diyerek yalandı.

Haberin Devamı

Askeri kaynaklar da istifa iddialarının doğru olmadığını söyledi. Bir haftayı aşkın süredir Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi gören Necdet Özel’in sağlık durumu düzelmeye başladı. Özel’in sol gözünde çıkan zona 26 Haziran’da yapılan son Milli Güvenlik Toplantısı sonrası iyice belirginleşmişti. Bunun üzerine GATA’ya giden Özel, bir haftayı aşkın süre tedavi gördü. Tedavi sonucu iyileşmeye başlayan Özel, geçen hafta birkaç kez karargâha giderek kısa süreli de olsa çalıştı. Özel önceki gün ise tam gün çalıştı.

BEDELLİ DÜŞÜNÜLMÜYOR

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Meclis grup toplantısı öncesinde gazetecilerin bedelli askerlikle ilgili sorularını yanıtladı. Yılmaz, bedelli askerlik beklentisiyle ilgili “Tek kelimeyle yok. Türkiye için en uygun sistemin karma sistem olduğunu düşünüyoruz” açıklaması yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!