Adapazarı'nda rehine krizini yarbay çözdü

Güncelleme Tarihi:

Adapazarında rehine krizini yarbay çözdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 01:51

Adapazarı'nda 44 yaşındaki Erhan Koçman, eski eşinin barışıp yeniden biraraya gelme teklifini kabul etmeyen eski eşini, Sakarya Ağız ve Diş Hastanesi bahçesinde tabancayla rehin aldı. Öfkeli koca, İl Jandarma Komutanlığında görevli Yarbay Halil Bektaş’ın yaklaşık 45 dakika süren çabaları sonucu, tabancasıyla birlikte teslim oldu.

Haberin Devamı

Olay dün saat 16.00 sıralarında Sakarya Ağır ve Diş Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Ayfer Ç., ikinci evliliğini yaptığı Erhan Koçman’dan bir süre önce işsiz olması ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. Erhan Koçman birçok kez yeniden barışma teklifinde bulunduğu eski eşini bir türlü ikna edemedi.

Bugün hastaneye diş yaptırmaya gelen eski eşiyle karşılaşan Erhan Koçman, önce bahçede tartıştı. Çevredeki vatandaşlar bu duruma tepki gösterince, üzerinde taşıdığı tabancasını çekerek Ayfer Ç.’yi silah tehdidiyle yanına çağırıp konuşmak için onu bir ağacın altına götürdü.

Haberin Devamı

Durumun jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede önlem alırken, İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Asayiş Şube Müdürü Yarbay Halil Bektaş elinde tabanca olan Erhan Koçman’ı ikna etmeye çalıştı. Bu çabaları yaklaşık 45 dakika sonra sonuç verdi ve öfkeli Koçman, tabancasını Yarbay Halil Bektaş’a vererek teslim oldu.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünden sonra Erhan Koçman’ın sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!