İzmir'de feci kaza

Güncelleme Tarihi:

İzmirde feci kaza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2014 01:34

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, yeni aldığı plakasız Yamaha marka motosikletiyle sollamak istediği kamyona çarpınca yola fırlayan 19 yaşındaki Emrullah Erişen'in üzerinden otomobil geçti.

Haberin Devamı

İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Erişen'in oğlu olan Emrullah Erişen gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, Gaziemir İlçesi Akçay Caddesi Sarnıç ayrımı tünelinde dün meydana geldi. Adnan Menderes Havalimanı yönünden Karabağlar istikametine yeni alındığı belirtilen ve henüz tescili yapılmayan Yamaha marka motosikletle ilerleyen Emrullah Erişen, önünde giden Halit Refik Demirkaya'nın kullandığı 35 PNJ 81 plakalı kamyonu sollamak istedi. İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Erişen'in oğlu olan Emrullah Erişen, bu sırada kontrolü kaybedip kamyonun sol arka tekerleğine çarpıp yola fırladı. Arkadan gelen Hülya Gökçedağ yönetimindeki 35 BJZ 55 plakalı otomobili durduramayıp motosikletli gencin üzerinden geçti.

Haberin Devamı

ÖLÜMÜ YAKINLARINI YASA BOĞDU

Genç yaşta feci bir kazada hayatını kaybeden Emrullah Erişen'in babası Şükrü Erişen'in bir yakınının cenaze töreninde acı haberi aldığı öğrenildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan Emrullah Erişen'in, ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu. Yakınları, Erişen'in sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasında bulunan fotoğraflara yorum yapıp yaşadıkları üzüntüyü aktardı. Erişen için bugün Karabağlar İlçesi'ndeki Mevlana Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Erişen'in ailesi ve yakınları katıldı. Öğle kılınan cenaze namazının ardından Erişen, Buca Gökdere Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

BABASI İSTEMİYORDU

Bu arada ortaya çıkan bir detay da duyanların içini parçaladı. Baba Şükrü Erişen'in oğlunun kaza yapacağı korkusuyla motosiklet kullanmasına karşı çıktığı, önceki motosikletini de kullanılmaz hale getirdiği öğrenildi. Emrullah Erişen'in kaza yaptığı motosikleti bu nedenle babasından habersiz aldığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!