Art arda ailesinden 3 kişiyi kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Art arda ailesinden 3 kişiyi kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2014 15:28

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nde bir dönem Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan 59 yaşındaki Tufan Eker, 17 gün önce ağabeyi Muhsin Eker’i, 3 gün önce de 15 dakika arayla annesi Esma Eker ile ablası Ayşe Alkut’u kaybetti.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ESHOT’ta mühendis olarak görev yapan Tufan Eker, geçen 19 Haziran’da evli ve üç çocuk babası olan ağabeyi 69 yaşındaki Muhsin Eker’i kaybetti. Prostat kanseri olan ağabeyini toprağa veren Tufan Eker, geçen 5 Temmuz’da da 15 dakika arayla annesi koah hastası 92 Esma Eker ile ablası evli ve üç çocuk annesi Ayşe Alkurt’u da beyin kanaması nedeniyle kaybetti.

17 gün içinde ağabeyi, annesi ve ablasını kaybeden Tufan Eker büyük acı yaşadığını dile getirdi. Dün (Pazartesi) annesi Esma Eker’i cenaze töreninin ardından Doğançay Mezarlığı’nda toprağa veren Tufan Eker’in ev kadını olan ablası Ayşe Alkurt için bugün Bayraklı İlçesi’ndeki Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Eker’in ailesi, yakınları ve belediye çalışanları katıldı. Öğle kılınan cenaze namazının ardından Ayşe Alkurt, Doğançay Mezarlığı’nda annesinin yanında toprağa verildi.

Eker’i kısa sürede yaşadığı bu büyük acılarda sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!