Ankaragücü umutlu başladı

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü umutlu başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 01:44

Teknik Direktör Muammer Özdemir, yaşadıkları zorlukları aşmak ve başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Altyapıdan gelen 14 oyuncunun katılımı sonrası 40 kişilik bir grupla yeni sezon çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, ilk etabı kendi tesislerinde geçirecek ve iki hazırlık maçı oynayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Ankaragücü, yeni sezonu umutlu açtı. Beştepe Tesisleri’ndeki ilk çalışmaya 40 oyuncu katıldı.
Altyapıdan gelen 14 isim A Takımla birlikte antremana çıkarken, izinli olan Levent Kale ve hastalık geçiren Gökhan Akkan idmana çıkmadı. Hasan Ayaroğlu ise takımdan ayrı koşu gerçekleştirdi. İlk antremana, geçen sezon kiralık gönderilen Gökhan Erdoğan ve Teoman Safa Erkan ile kadro dışı bırakılan Gürkan Alver de çıktı. Başkan Mehmet Yiğiner, başka bir programı olduğu için sezonun ilk antremanına katılmazken, teknik ve oyuncuları ilk kez yalnız bıraktı.
Başkent ekibinin yeni Teknik Direktörü Muammer Özdemir, “Yaşadığımız zorlukları aşmak, bize güvenenleri mahcup etmemek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
İskelet kadrolarına, altyapıdan 14 oyuncuyu ilave ettiklerini belirten Özdemir, “1 Ağustos’a kadar Ankara’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 21 Temmuz’da Şekerspor, 26 Temmuz’da da Etimesgut Belediyespor ile Beştepe Tesisleri’nde birer hazırlık maçı oynayacağız. 1-11 Ağustos tarihleri arasında Kocaeli Kartepe’de ikinci etap çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Burada da PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.Lig ekipleriyle hazırlık maçları oynayacağız” dedi.

Haberin Devamı

CAMİANIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM

Camianın kendilerinden beklentilerini bildiklerini vurgulayan Özdemir şöyle konuştu:
“Merhum Arif Peçenek hocamla birlikte Ankaragücü’nde çalışmaya başladım. Türk futbolunun en büyük kulüplerinden biri olan Ankaragücü maalesef zor bir dönemden geçiyor. Camiayı yakından tanıyan ve beklentileri iyi bilen biriyim. Daha önce teknik direktörlük tecrübelerim bulunuyor ancak Ankaragücü gibi büyük bir kulüpte bende ilk deneyimimi yaşayacağım. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde, zorlukları aşıp Ankaragücü’nü layık olduğu yere getireceğiz.”
Özdemir’in ekibinde, Aykan Atik (yardımcı antrenör), Alper Acar (kaleci antrenörü), Ramazan Karacif (kondisyoner), Talha Tünel (bireysel kondisyoner) görev alacak.

Haberin Devamı

BİR İHTAR DA RAJNOCH’TAN

Ankaragücü’ne, bir ihtar da Jan Rajnoch’un avukatından geldi. Sarı-lacivertli ekibe Ahmet Gökçek döneminde transfer edilen Çek oyuncunun avukatı, kulübe gönderdiği ihtar yazısında, futbolcunun 215 bin Euro tutarındaki alacağının ödenmesini istedi. Kısa süre önce Jaroslav Cerny ödenmeyen alacağını, Robert Vittek’in eski kulübü Bratislava da yetiştirme bedelini talep etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!