Uykuda soyuldular

Güncelleme Tarihi:

Uykuda soyuldular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2014 13:05

Can Ailesi, Sırbistan’da mola verdikleri benzin istasyonunda soyuldu. İki hırsız, ailenin çocuklarının içinde uyuduğu otomobilin kapısını açıp, içinde 3 bin Euro tutarında altının bulunduğu çantayı çaldı.

Haberin Devamı

KONYA’ya gitmek için Almanya’nın Köln kentinden yola çıkan Can Ailesi’nin Macaristan’dan Sırbistan’a girdikten 22 kilometre sonra benzin istasyonunda çanta içinde bulunan 3 bin Euro tutarındaki altınları çalındı. Ailenin gece araç içinde uykuya daldıkları sırada meydana gelen hırsızlığı Hasan Can, şöyle anlattı:
“Köln’den bu yana mola vermemiştim. Benzin istasyonunu güvenli bulup araç dışında uykuya daldım. Çocuklar arabanın içinde uyuyorlardı. Kızım Emine Can bağırınca uyandım. Ama iş işten geçmişti hırsızlar araçları ile kaçtılar”

İKİ KİŞİYDİLER
17 yaşındaki Emine Can, “Ben uyuyordum. Bir araba yanımıza park etti. Araba siyah ve uzun bir araçtı. Motoru gürültülü şekilde çalışıyordu. Tekrar dalmışım. Birden kapı açıldı ve içinde altınların bulunduğu çantayı kapıp süratle kaçtılar. İki kişiydiler ama yüzlerini seçemedim” diye konuştu.

Benzin istasyondan Sırp polisine telefon ettiklerini belirten Hasan Can, “Bizi karakola çağırdılar ama ben yol bilmiyordum. Mecburen Stari Hrast tesislerinde bulunan Hürriyet Hizmet İstasyonu’na geldim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!