Turkcell'de dört atama

Güncelleme Tarihi:

Turkcellde dört atama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2014 09:23

Turkcell dört genel müdür yardımcılığı pozisyonuna birden atama yaptı. İMKB'de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Seyfettin Sağlam Turkcell'de İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Haberin Devamı

Turkcell dört genel müdür yardımcılığı pozisyonuna yeni atamalar gerçekleştirdi.

Turkcell'den KAP'a yapılan açıklamada, Seyfettin Sağlam'ın Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Banu İşçi Sezen'in Seyfettin Sağlam'a bağlı olarak görev yapmak üzere Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Doğa Ünay'ın Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Burak Ersoy'un da Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiği belirtildi.

Yeni atanan isimlerin özgeçmişleri şöyle:

Seyfettin Sağlam, ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nden mezun olmuş, Marmara Üniversitesi'nde Uluslararası Kalite Yönetimi dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına 1998 yılında MSC Danışmanlık'ta başlamıştır. Tekstilbank'ta İnsan Kaynakları Şefliği, Yıldız Holding'de Ambalaj, Bilişim, Mali Hizmetler ve Perakende Gruplarından sorumlu İnsan Kaynakları Grup Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. T.C Ziraat Bankası'nda İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış, Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş.'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Ardından Rixos Hotels ve Sembol İnşaat A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapan Seyfettin Sağlam, 21 Ocak 2013 tarihinde Başkan Danışmanı olarak İMKB'de çalışmaya başlamış ve 07 Mart 2013 itibarıyla IMKB Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Haberin Devamı

Banu İşçi Sezen, 2003 yılında Turkcell İnsan Kaynakları ekibine katıldı ve 2008 yılı itibarıyla Turkcell Akademi Direktörü olarak atandı. Turkcell Grubu'na katılmadan önce sırasıyla İzmir Ticaret Borsası, Garanti Bankası, Humanitas Doğuş, Barış Sigorta şirketlerinde yönetici olarak görev yaptı. 30 Nisan 2014'ten bu yana Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmekte olan Sezen, Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden mezun oldu.

Doğa Ünay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Aselsan Haberleşme ve Bilgi Teknoloji Grubu'nda haberleşme üretim mühendisi ve Motorola Haberleşme Sistemleri Grubu Almanya ve İngiltere ofislerinde kıdemli sistem ve planlama mühendisi olarak çalışmıştır. 2006 yılında Harvard Üniversitesi İşletme Bölümünden MBA derecesi almış, sonrasında strateji ve yönetim danışmanlığı firması Bain & Co Boston ofisinde kıdemli danışman olarak çeşitli projelerde yer almıştır. 2008 yılında Turkcell'e katılan Doğa Ünay sırasıyla Kurumsal Strateji uzmanı ve son olarak da CEO Destek Direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Haberin Devamı

Burak Ersoy, 1992 yılında ODTÜ Maden Mühendisliğinden mezun olmuş, 1998 yılında yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamlamıştır. Bayındır Menkul Kıymetler'de Yatırım Danışmanı olarak kariyerine başlayan Ersoy, sırasıyla J&H Marsh&MC Lennan'da Bölge Yöneticiliği, Marsa ve Marsa Kraft'ta Ticari Pazarlama, Satış Geliştirme ve Grup Satış Müdürlüğü pozisyonlarında görev almıştır. 2010 yılında Turkcell'e katılan Burak Ersoy, Bireysel Satış Kanal Müdürlüğü, Kurumsal Küçük Ölçekli Firmalar Müdürlüğü ve Kurumsal Küçük Ölçekli Firmalar Direktörlüğü pozisyonlarını yürütmüştür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!