İsmail Er'le 24 saat Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 13:07

Siyah beyazlı kulüpte neler oluyor, transeferde kim, gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat İsmail Er'le burada olacak.

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


Fatih Terim'den Beşiktaşlılara moral
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Olimpiyat Stadına yardımcıları ile birlikte geldi. Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Metin Albayrak'a başarı dileyen Terim siyah beyazlı takımın genel durumunun iyi olduğunu belirtti. Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Serdar Güzelaydın, Beşiktaş eski ftubol şube sorumlusu Tamer Kıran, Fenerbahçe eski yöneticisi Davut Dişli, Rafi Portakal şeref tribününde Başkan Orman'a destek oldular.

Haberin Devamı

Başkan Orman'ın aile saadeti
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman şeref tribününde eşi Sedef Orman ve kızı Nazlı ile karşılaşma öncesi oldukça heyecanlıydı. Eşi ve kızının Kartal Yuvasından aldığı formalarla karşılaşmayı izleyen Başkan Fikret Orman siyah beyazlı takımın tur için hazır olduğunu söyledi.

Transfer için düğmeye basıldı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Feyenoord maçı sonrasında cuma günü siyah beyazlı takımın Teknik Direktörü Biliç'in kadroda görmek istediği Belhanda için kulübün tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Belhanda için kulübün bütçesini zorlandığını vurgulayan Başkan Fikret Orman, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve Futbol Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları ile karşılaşma öncesi fikir alış verişinde bulundu.


51 bin taraftar izledi
Şampiyonlar Ligi 3. tur rövanş maçını 51 bin biletli taraftar izledi. Siyah beyazlı kulübün Edirne, Keşan, Lüleburgaz, Bursa, İnegöl, İzmir, Adana, Mersin, Kayseri, Mardin, Diyarbakır, Adıyaman, Balıkesir, Eskişehir, Bilecik, Afyon, Antalya Beşiktaşlılar Dernekleri tarafından özel otobüslerle gelen taraftarlar tribünlere renk kattılar. Hollanda Beşiktaşlılar Derneği, Berlin Çarşı, Bielefeld Çarşı taraftarları da karşılaşmayı izlediler.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


Feyenoord maçını 2-1 kazanarak rövanş için önemli bir avantaj elde eden Beşiktaş Yönetimi, bir an önce 10 numara transferini bitirmek için düğmeye basma kararı aldı.

Feyenoord’u elemesi durumunda 11 Ağustos’ta UEFA’ya yeni bir liste sunacak olan siyah-beyazlılar, başta Lanzini olmak üzere görüştüğü orta saha oyuncularından birini en geç önümüzdeki haftaya kadar bitirecek.
Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, Başkan Fikret Orman’ı talimatı üzerine transferleri bitirmek için futbolla ilgilenen yönetici arkadaşlarıyla görev dağılımı yapacak. Önümüzdeki hafta menajerlerle bir araya gelecek olan Çebi, Gökhan Töre transferine de olumlu ya da olumsuz olarak bir nokta koyacak.

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ'NE TEŞEKKÜR


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi 3.tur ön eleme karşılaşması öncesi Avrupa'daki taraftarları organize ederek karşılaşmanın renkli olamasını sağlayan Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları ve dernek yönetimine teşekkür etti. Avrupa'da çok sayıda Beşiktaş taraftarlarının karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiğini belirterek "Avrupa'da son yıllarda taraftar sayısında Beşiktaş önde. Çünkü Feyenoord maçı öncesi kulübümüze toplam 2500 kişilik tribün bileti ayrılmasına rağmen 15 bine aşkın bilet talebi geldi. İnanılmaz bilet talebi ile karşı karşıya kaldık. Sağolsun taraftarlarımız sağduyulu çıktılar ve kulüplerine sahip çıktılar. Önümüzdeki günlerde Avrupadaki tüm Beşiktaşlıları bir çatı altında toplayacak önemli organizasyon ve etkinlikler yapacağız. sürprizlerimiz var" yorumunu yaptı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


GÖKHAN TÖRE PERİŞAN

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, yönetici Erdal Torunoğulları Gökhan Töre ile her konuda anlaşmalarına rağmen Rubin Kazan Kulübü'nün istediği astronomik ücret bu transferi şimdilik askıya alınmasına neden oldu. Rubin Kazan kulübü yetkilileri Beşiktaş kulübünün önerdiği 4,5 milyon euroluk bonservis ücretini peşin isterken yönetim 3 eşik taksitte ödeme şartı sundu. Beşiktaş kulübünün vadeli alması halinde ise Rus kulübü bonservis ücretini 5,5 milyon euroya çıkartacaklarını belirttiler. Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut 'Oyuncum ve ben Beşiktaş'ı istiyoruz. Görüşmelerimizi yaptık anlaşmaya çok yakınız. Ancak Rubin Kazan ile Beşiktaş henüz anlaşma sağlamadı. Gökhan Töre çok üzgün. Bir an önce oynamak istiyor' dedi.

Haberin Devamı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş



DEMBA BA'YI ORMAN'IN İMZASI GETİRDİ

Demba Ba tranfserinde bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Başkanı Fikret Orman, “Aylardır bu transfer için uğraştık. Ba bize, Beşiktaş’tan başka takıma gitmeyeceğinin garantisini verdi. Ben de bu rahatlıkla Chelsea ile görüşmeleri sürdürdüm. Daha az maliyetle onu alabilirdik ama Feyenoord maçlarına yetiştirmemiz gerekti. Chelsea’ye 1.5 milyon verdik, geri kalanı taksitlere böldük. Başkan olarak tüm borçlara karşı ben kefil oldum” demesi yöneticileri mutlu etti.

Teknik Direktör Biliç'in transfer listesinde yer alan oyuncuları en kısa sürede takıma kazandırmak için çalışacağını vurgulayan Orman, "Şu anda bir forvet birde orta saha oyuncusu alacağız" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

SENEGALLİ YILDIZ KAMPA KATILIR KATILMAZ SICAKLIK KURDU

DEMBA BA SAHURU MALZEMECİLERLE YAPIYOR

BEŞİKTAŞ'ın Chelsea'den transfer ettiği golcü futbolcu Demba Ba,, Ahmet Nur Çebi'nin medya mensupları ile bir araya geldiği iftar yemeğinde antrenman eksikliğini tamamlayıp hazır hale geleceğini söyledi. Demba Ba "Türkiye'ye kazanmaya geldim. Türkiye benim için yeni bir sayfa. Çok sayıda arkadaşlarım var. Chelsea ile 3 antrenmana çıktım. Fizik olarak çok iyi durumdayım performans olarak Teknik Direktörümüz Biliç'in verdiği program ile yeni sezona hazırlanıyorum. 7-8 gün sonra daha iyi duruma geleceğim. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında rakibimizi biliyoruz." dedi.

Beşiktaş'ta takım arkadaşları ile kısa sürüdü kaynaştığını belirten Demba Ba, "Yabancılık çekmiyorum. Takımda benim gibi bazı oyuncularda oruç tutuyor. Takımın ahçısı malzemecileri ile sahur yaptım. Çok mutluyum ailem gibi bana sıcaklık hissettirdiler" yorumunu yaptı. Siyah beyazlı takımın malzemecileri Süreyya Soner, Ünal Akkoyun, Erdal Erdem ve Abdurrahman Ezer ile sahur yapan Senegalli futbolcu Demba Ba "Kendimi aile ortamı içinde görüyorum. Çok mutluyum. Hem oruç tutuyor hemde antrenmanlarımı eksiksiz sürdürüyorum. Futbol Şube Sorumlumuz Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar'ında destekleri beni mutlu ediyor" dedi

ORMANDA İFTARA GELDİ
Basın mensupları ile tek tek tanışan Demba Ba, iftar yemeğinin ardından dün akşam kamp oteline gelen başkan Fikret Orman'ın da katılımı ile topluca fotoğraf çektirdi.

CHELSEA TARAFTARI DEMBA BA YASINDA

Chelsea’den ayrılarak Beşiktaş’a imza atan Demba Ba’nın yankıları İngiltere’de sürmeye devam ediyor. Londra ekibinin taraftarı, sosyal medyada yapılan bu transferi eleştirdi. Chelsealiler, twitter hesaplarından attıkları mesajlarda, Fernando Torres’in takımda kalmasına rağmen Demba Ba’nın gitmesine anlam veremediklerini belirtti. Taraftar mesajlarında, ‘Torres halen takımda, Demba Ba ayrıldı, yanlış karar’ ve ‘Geçen sezon Liverpool’a ve PSG’ye attığın golleri unutmayacağız, bol şanslar’ ifadelerini kullandı. Öte yandan, Senegalli golcünün Chelsea’den ayrılması, en yakın arkadaşı Eden Hazard’ı çok üzdü. İki futbolcunun kardeş gibi olduğu da yazıldı

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


TOLGA ZENGİN GAZZEYE SESSİZ KALDIK


Tecrübeli kaleci Tolga Zengin, BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu. İngiltere’de BJK TV’nin sorularını yanıtlayan Tolga Zengin’in açıklamalarından satırbaşları şöyle: “Verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çok şükür herhangi bir sakatlık olayı yaşamadık. Sezon başı kampları önemlidir. Tempomuz iyi. Şampiyonlar Ligi maçına kadar hazır olacağız. Kaleci antrenörümüz ile iyi anlaşıyoruz. Onun enerjisi işimizi kolaylaştırıyor. Cenk, Günay ve Metin de gelecekleri parlak yetenekli kaleciler. Onlarla abi kardeş ilişkisi içinde güzelce rekabet ediyoruz. Takım arkadaşlarımı sahada yalnız bırakmak istemiyorum. Oynamadığım zaman içim rahat etmiyor. Bu iş ruhunu katmadan duygularınla oynamadan yapılacak bir iş değil. Saha içinde bütün oyuncuların uyumlu hareket etmeleri lazım. Feyenoord maçı zor olacak. Gruplara kalmak için bu takımları geçmek gerekiyor. Eksiklerimiz var. Onların transfer olan oyuncuları var. Turu geçecek güce sahibiz. Onlar da bizim için zor bir kura çektiklerini düşünüyorlardır. Çıkıp işimizi yapacağız. Turu geçersek daha zor rakibe kafa olarak daha güçlü çıkarız. Taraftarlarımız her yerde bizi destekliyor. Onların Feyenoord maçında yanımızda olması bize güç verecektir. Onlara güzel sonuçlar vermek istiyoruz. İnşallah her şey güzel olacak.

FATİH HOCA İLE İYİ OLACAK


Futbolcuların kafalarını değiştirmeleri lazım en başta. Futbolu yöneten insanların kafasını baya bir manteliteyi değiştirmeleri lazım. Komple aslında bir değişiklik lazım. İyi bir oluşum var. Fatih hoca geldi yine. İnşallah onunla birlikte güzel şeyler olur. Güzel şeyler olmaya başladı çünkü. İnşallah daha da güzel olur ama önce bir oturup düşüneceğiz. Aslında sadece futbol olarak düşünmememiz lazım.

GAZZE'YE SESSİZ KALDIK

Genel anlamda bir çok şeyi değiştirmemiz lazım, yaşantımızda. Yapımızı değiştirmemiz lazım Türk insanı olarak. Bir sormamız lazım, ne oluyor ne bitiyor diye bir sormamız lazım yani. Malesef ülke olarak biraz şey kaldık. Hiçbir şeye ses etmeyen bir hale büründük yani. Etrafımızda ne olup ne bitiyor. Örnek vereyim şu an gündemde olan bir şey mesela... Gazze baktığımız zaman çok tepkisiz kaldık. Gazze’den öncesi mesela Doğu Türkistan, Urimçi’de,Kerkük’te Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı katliamlar, çileler, eziyetler... Sessiz kaldık, hiç ağzımızı açmadık. Nasıl diyeyim, ülke olarak bir boşvermişlik halimiz var ya ne olacaksa olsun. Her şeyde bu yani futbolda da aslında baktığımız zaman bu. Niye futbolda dediğin zaman, futbol aslında ülkenin bir tarafının bir yüzü... Eğlendiren olması lazım, ama öyle değil. Bu sadece futbolun bir yansıması. Ülkemiz malesef böyle. Genel anlamda bir sıkıntı var. Böyle bir ülkede futbol nasıl düzgün olsun. Ne düzgün?

VOLEYBOLA YENİ HEYECAN

Beşiktaş yöneticisi Erdal Karacan ve ekibi Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, Demirhan Durul, Mustafa Alkan, Mithat Uykan ve Şevket Gökhan Öztürk ile sözleşmeleri uzattı. Bu sezon Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Erkek Voleybol Takımımız, transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak iç transferde harekete geçen siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezonki başarıda büyük katkıları olan Demirhan Durul, Mustafa Alkan, Mithat Uykan ve Şevket Gökhan Öztürk ile yeniden anlaşarak sözleşme imzaladı.

Aynı zamanda; geçtiğimiz sezonlarda altyapı takımlarında forma giyen Besnik Berkay Tanık A Takım kadrosuna dahil edildi.

YUSUF TUNAOĞLU'NU VEFATININ 14. YILINDA ANIYORUZ

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Yusuf Tunaoğlu ile, eski yöneticilerden Şan Ökten ve Cenk Koray için anma törenleri düzenlenecek.

Yusuf Tunaoğlu için 22 Temmuz Salı günü saat 11:00'de Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesinin düzenlediği anma töreni gerçekleştirilecek. Tören için Akaretler'deki kulüp binamız önünden saat 10.00'da servis kaldırılacak.

CENK KORAY'I VEFATININ 14. YILINDA ANIYORUZ

Cenk Koray'ın Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılacak olan anma töreni 23 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek. Akaretler'deki kulüp binası önünden saat 13.00'te servis kaldırılacaktır.

ŞAN ÖKTEN'İ VEFATININ 27. YILINDA ANIYORUZ

Haberin Devamı

Şan Ökten'i anma töreni ise 24 Temmuz Perşembe günü saat 11.00'de Kuzguncuk Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılacak. Akaretler'deki kulüp binası önünden saat 10.00'da servis kalkacaktır.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


DEMBA BA TAKIMI ATEŞLEDİ



Beşiktaş Kampının en gözde ismi hiç şüphesiz Demba Ba. Yeni transfer Demba Ba takıma giderek ısınırken ve temposunu da yavaş yavaş artırmaya başladı. Dar alanda yapılan çift kale maçta attığı goller ile beğeni toplayan Demba Ba'nın takımdaki diğer golcü futbolcuları da hırslandırarak şimdiden rekabeti artırdığı gözleniyor. Teknik direktör Biliç "Demba Ba Dünşa yıldızı bir oyuncu. İnglitere'de müthiş kariyeri var. Takıma katıldığı andan itibaren atmosferi değiştirdi. Antrenman eksiklikleri var. Tamamlaması için programlı çalışıyoruz. Şampiyonlar ligi ön eleme maçında kendisinden yararlanmak istiyoruz" dedi. Biliç ayrıca forvette Mustafa Pektemek'in forunun zirvesinde olduğunu vurgularken Demba Ba ile müthiş ikili olacaklarını Futbol Komitesinden Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar'a fısıldadı.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İngiltere kampında bulunan İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Mete Vardar, Şampiyonlar ligi ön eleme kurasında çıkan rakip hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇEBİ: YENECEĞİMİZİ ÜMİT EDİYORUM
Kuranın hayırlı olmasını dileyen Ahmet Nur Çebi, "Çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Elemek için sahaya çıkacağız. Biz Beşiktaş'ız, Feyenoord da Feyenoord... Herkes kozlarını sahada paylaşacaktır. Gönlümüz Beşiktaş'ı şanslı görüyor. Futbolun fıtratında bunlar var, rakiplerimiz olacak. Rakiplerimizin güçlüleri olacak, zayıfları olacak. Ancak onları yenerek yola devam etmek zorundasınız. Seçme şansınız yok, sadece yenme mecburiyetiniz var. Biz de çıkıp yenmek mecburiyetinde olduğumuz için yenmeye çalışacağız. Yeneceğimizi ümit ediyorum. Beşiktaş'a bol şans diliyorum" diye konuştu.

METE VARDAR: HAZIR OLACAĞIZ
Mete Vardar, ise şu değerlendirmeleri yaptı: "Şampiyonlar Ligi'nde kolay rakip diye bir rakip yok. Tamamı kendi liglerinin önemli takımları. Feyenoord çok önemli bir takım. Beşiktaş olarak tek hedefimiz var turu geçip, bir dahaki tur için daha hazır bir Beşiktaş'ı oluşturabilmek. Takımımız çok iyi çalışıyor. Temennimiz Beşiktaş'ı çok daha yukarılarda görmek. Hocalarımız Feyenoord ile ilgili çalışmaları daha da hızlandıracaklar. Bugünden itibaren tüm konsantrasyonumuz Feyenoord ile ilgili olacak. Hazır olacağız o tarihe kadar. Temennimiz grubu geçmek, turu taraftarlarımıza hediye edebilmek."

ŞAMPİYON HENTBOLA BÜYÜK DESTEK
Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, daha önce anlaşma sağladığı 3 yabancı oyuncu ile resmi sözleşme imzaladı. Akaretler’de bulunan kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulundan Erdal Karacan, Genel Koordinatör Levent Çifter, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat, Aygaz Kurumsal İletişim Direktörü Devrim Çubukçu ve Aygaz Kurumsal İletişim Uzmanı Fulya Kanbek katıldı. Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde son altı sezondur üst üste şampiyon olan ve Avrupa kupalarında başarıyı hedefleyen Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Şilili orta oyun kurucu Erwin Jan Fuechmann Perez (1 yıl), Sırp oyun kurucu Predrag Dacevic (1+1 yıl) ve Hırvat sol kanat oyuncusu Ivan Nincevic (1 yıl) ile sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, "Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımı olarak Hentbol Süper Lig’in de ve Avrupa'da başarıyı hedefliyoruz. Avrupa’da başarılı olmak birinci hedefimizdir. Transferleri gücümüze güç katmak için yapıyoruz. Transferlerimiz devam edecektir’’dedi.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

BEŞİKTAŞLI SANATÇILAR VE MEDYA İFTARDA BULUŞTU
Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da Beşiktaşlı ünlülere ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi. As Başkan Deniz Atalay, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu yöneticisi Umut Güner, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, İcra Kurulu Başkanı Melih Sami Esen, İletişimden Sorumlu Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Pazarlamadan Sorumlu Yönetici Yalçın Kaya Yılmaz, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Genel Koordinatör Levent Çifter, Firuz Dranşah, Beşiktaşlı ünlüler, basın mensuplerı ile davetliler katıldı.

BEŞİKTAŞ HENTBOLDA ŞOV YAPACAK
Son 6 sezondur üst üste şampiyon olarak bir rekora imza atan Beşiktaş Mogaz, kadrosuna kattığı yeni yıldız oyuncularla Avrupa'da da başarılı sonuçlar hedefliyor. Yönetici Erdal Karacan yeni dönemde süper hedefler belirlediklerini ifade ederek kadroyu güçlendirdiklerini söyledi.

Beşiktaş Mogaz, Avrupa Hentbol Ligi’nde mücadele eden ve en önemli kanat oyuncularından biri kabul edilen Ivan Nincevic’i, Şili’li genç yıldız Erwin Jan Feuchtmann Perez’i ve yetenekli Sırp oyuncu Predrag Dacevic’i kadrosuna dahil ediyor. Beşiktaş Mogaz'a katılan yeni oyuncular bugün imza töreninde buluşacaklar

İNŞAATTA İFTAR
İftar yemeği sonunda konuşma yapan Başkan Fikret Orman, ‘’Kulübümüzün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine hoş geldiniz. Bu sene burada yapmış olduğumuz 12. iftar organizasyonu. Biraz yoğun çalışıyoruz, insanlarla koptuğumuz için iftarlar düzenleyelim stadımızda yapalım dedik. Hep beraber bu ambiyansı yaşayalım diye böyle bir yer oluşturduk. Gördük ki; gayette iyi yapmışız. Her gelen, bir otelde iftar yapmaktansa Beşiktaş’ın kalbi olan Vodafone Arena’da yapmayı daha da iyi karşıladılar. Onun içinde çok mutluluk duyuyorum. Burada bir hayali gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Herkes görüyor ki, bir hayal değil sonuca doğru gidiyoruz. Geçen sene 26 Temmuz tarihinde yıkımına başladık. İlk temeli de Aralık ayının 25-26’sı gibi attık. Burası hiç bir camianın yapamadığı, kendi emekleriyle, kendi alın teriyle Beşiktaş’a güvenen sponsorlarımızla ve bizlere güvenip loca alan taraftarlarımızın parasıyla emekleriyle yapılan bir stadyumdur. Burada devletin bir kuruş parası yoktur. Burası bizlerin parasıyla emekleriyle yapılmaktadır. Beşiktaş halkın kulübüdür ve kamu yararına bir dernektir. Şuan da Türkiye’de 26 tane stat yapılıyor. 25 tanesi devlet katkısıyla yapılmaktadır. Sadece kendi stadımızı biz yapıyoruz. Burası akıllı bir stattır. Teknolojinin en son noktasına kadar kullanılan bir staddır. Lüks açısından baktığımız zaman diğer stadyumlara göre çok lüks bir staddır, bittiği zaman göreceksiniz. Bu stadı Beşiktaşlılar yapıyor. Beşiktaş İnşaat A.Ş. diye bir şirket kurduk. Bu şirket üzerinden stadımızı yapıyoruz. Hatıralarımızda kalacak bir gece yaşadığımızı düşünüyorum. Bir daha da bu stadı bu halde bulamayacağız. Zamanında çocuklarınıza anlatacaksınız inşaat haliyle geldik iftar yaptık diye. Bu anıyı hep beraber yaşadığımız için kendi adıma ve arkadaşlarım adına çok mutluyum. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Afiyet olsun” dedi.

SİVOK VE ÖMER ANTRENMANDA YOK
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sabah yaptığı kondisyon antrenmanıyla sürdürdü. Çalışmayı Futbol A Takımından Sorumlu yönetici Mete Vardar da takip etti. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve kuvvet çalışması yapan siyah-beyazlılar, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası istasyonlardan oluşan parkurda denge ve kuvvet çalışması yapan ekip, daha sonra yaptığı kondisyon koşularıyla idmanı tamamladı.

SİVOK, ÖMER KATILMADI
Antrenmana dizinde ağrısı olan Tomas Sivok, sol quadriceps tendonu ağrısı olan Ömer Şişmanoğlu katılmadı. Günay Güvenç, Muhammed Demirci ile Tolga Zengin ve Ersan Gülüm takımla birlikte çalıştı.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


ORMAN DEDİĞİNİ YAPTI DEMBA BA'YI GETİRDİ


Beşiktaş taraftarlarını beklentilerine Başkan Fikret Orman son verdi. Haftalardır süren transfer görüşmelerinin gerçekleşmesi hem yönetimi hemde taraftarları rahatlattı. Başkan Fikret Orman "Kimse merak etmesin hem stadımız hemde transferlerimiz hiç bir sorun yok. Teknik Direktörümüz Biliç'in istekleri doğrultusunda tranfserçalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Motta ile başlayan çalışmalarımız Demba Ba ile devam etti. Taraftarlarımızı coşturacak önemli transferlerimiz bir kaç güne kadar netleşecek" dedi

STOPER VE ORTA SAHA HAZIR
Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç'in hazırladığı tranfser listesinde yer alan orta saha ve stoper oyuncu içinde arayışlar tamamlandı. Yönetim tarafından tam yetki alan Başkan Fikret Orman iki oyuncuyu kısa süre içinde İStanbul'a getireceklerini vurguladı.



İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş



İNGİLTERE'DE KONDİSYON ÇALIŞTILAR


Yeni sezon çalışmalarının ikinci etabı için İngiltere'nin Leeds şehrinde bulunan Beşiktaş ilk idmanını sabah yaptı. Leeds şehrine 15 km uzaklıktaki West Riding Country Football Center'da tam kadro yapılan idman 1.5 saaat sürdü. Kondisyon ve performans idmanı yapan futbolcular güçlenme hareketleri sonrası iki ayrı grup halinde 20 dakikalık tempolu koşu ile antrenmanı sonlandırdı.
Oğuzhan Özyakup bireysel antrenör eşliğinde çalıştı.

YALÇIN AYHAN MİSAFİR OYUNCU

Beşiktaş ile iki yıllık anlaşma imzalayarak dün İngiltere kampına katılan Yalçın Ayhan sözleşmesi hala KAP'a bildirilmediği için sabah yapılan antrenmana çıkamadı. Yalçın misafir statüsü ile kaldığı takım kampında resmi sözleşmesi açıklanana kadar otelin fitness salonunda çalışmalarına devam edecek.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BEŞİKTAŞ DERNEKLERİ İFTARDA BULUŞTU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İstanbul dışında bulunan derneklere iftar yemeği verdi. Vodafone Arena Doğu Tribünü’nde verilen iftar yemeğine Futbol Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu yönetici Hakan Özköse, Genel Koordinatör Levent Çifter, Taraftar ve Dernekler Sorumlu Selçuk Kaynarkan dernek başkanları ve üyeleri katıldı.
Başkan Fikret Orman, iftar yemeği sonunda yaptığı konuşmada yemeğe katılanlara Vodafone Arena inşaatının yapım süreci hakkında bilgi verdi ve Vodafone Arena’yı en kısa sürede bitireceklerini söyledi.
Fikret Orman, dünya evine giren ve stadımız inşaatında hatıra fotoğrafı çektiren Bahadır ve Zuhal Büyükyörük çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve kendilerine mutluluklar diledi.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş




SİLİVRİ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN İFTAR

Silivri Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği başkanı Hüseyin Belenkoğlu, sokak iftarı düzenledi. Dernek başkanı Hüseyin Belenkoğlu tarafından düzenlenen etkinlikte sokak ortasına kurulan sofralarda 200 kişi iftar yemeği yedi. Silivrili Beşiktaş taraftarları iftar sonrası şampiyonluk şarkıları söyleyerek renk kattılar.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BEŞİKTAŞLI ATLETLER TÜRKİYE 3. OLDU

Beşiktaş Atletizm Takımı, Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Ligi’ni Türkiye 3.’sü olarak tamamladı. 12-13 Temmuz tarihlerinde Kastamonu’da yapılan Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Ligi final yarışlarında Atletizm Takımı, topladığı 183 puanla Türkiye 3.’sü oldu. Sporcuların müsabakalarda elde ettikleri dereceleri şöyle: Azize Altun Cirit Atma 1. Ezgi Doğan 200 Metre 2. Bahar Aytekin Disk Atma 2.
Melisa Bakırsini Sırıkla Yüksek Atlama 2. Nermin Aytekin Üç Adım Atlama 2. Gamze Şimşek 100 Metre Engelli 3. Gamze Şimşek 400 Metre Engelli 3. Deryanur Kemaloğlu, Çağlanur Dalkılıç, Gamze Şimşek, Ezgi Doğan 4X100 Bayrak 1. Deryanur Kemaloğlu, Çağlanur Dalkılıç, Berivan Yetgil, Ezgi Doğan İsveç Bayrak 2.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş



İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş



ETO'O 3 YILLIK GARANTİ SÖZLEŞME İSTEDİ

BEŞİKTAŞ transfer komitesi İngiltere'de bugün başlayacak ikinci etap çalışmaları için transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Başkan Fikret Orman'ın tam yetki aldığı dış transferde önemli isimler için yoğun temas olması Teknik Direktör Biliç'i heyecanlandırdı. Siyah beyazlı takımın transfer listesinde yer alan İngiliz ekibi Fulham, Yunan golcü Mitrglou için temaslar karar aşamasına geldiği ifade edilirken, Arjantinli Lanzini ile anlaşma sağlanmasına rağmen kulübünün bonservisini imzalaması bekleniyor.

SÜRPRİZ BİR GOLCÜ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Mitroglou'da pürüz çıkması halinde önemli bir forvet oyuncusu ile de temasa geçildiği ve bu ismin sır gibi saklandığı iddia edildi. .

ETO'O 3 YILLIK GARANTİ SÖZLEŞME İSTEDİ
Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Kamerunlu yıldız Eto'o'nun twitter hesabı üzerinden, "Gezmeyi sevenler, hangi şehir favoriniz. Paris, Roma, Moskova, İstanbul, Mallorca, Orlando, New York ya da Los Angeles?" diye sorması ilginç geldi. Siyah beyazlı yöneticiler Eto'o Beşiktaş kulübünden 3 yıllık garanti sözleşme istemesi transferin askıya alınmasına neden oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN MEHMET YAĞMUR'A ÖFKE

Beşiktaş Basketbol Şubesi Sorum yöneticisi Hakan Özköse, eski oyuncu Mehmet Yağmur'un yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Yönetici Özköse yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Geçtiğimiz sezon aldığımız sonuçlarda önemli ölçüde katkısı olan eski oyuncumuz Mehmet Yağmur’un Milliyet gazetesine vermiş olduğu röportajda kullandığı bazı ifadeleri üzülerek okuduk.

Mehmet, geçtiğimiz yaz iki yıllık anlaştığımız, normal şartlarda sözleşmesinin bu yıl da devam etmesini beklediğimiz bir oyuncumuzdu. Ancak play- off maçları sonunda bize gelip, geride kalan dönemde iyi performans gösterdiğini ve bunun karşılığında ücret artışı beklediğini ifade etti. Bu talebini bir yere kadar haklı gördük ve kendisine sözleşmesinde yazan rakamın üzerinde yeni bir teklif yaptık. Mehmet bunu yeterli bulmadı. Çeşitli takımlardan çok daha iyi teklifler aldığını ve Beşiktaş’ın bu tekliflere denk yeni bir sözleşme önermemesi durumunda kulübümüzden ayrılabileceğini bildirdi.

Elimizdeki bütçe doğrultusunda akılcı transfer politikası izlemek birinci önceliğimiz olduğu için, Mehmet’i elimizde tutmanın zor olabileceği fikrinden hareketle o pozisyon için başka adaylarla görüştük. Yine de Haziran ayı sonu geldiğinde Yağmur’a yaptığımız son teklif geçerliliğini korumaktaydı. Ancak o, 30 Haziran günü sözleşmesindeki fesih bedelini ödeyerek Beşiktaş’la olan birlikteliğini noktalamayı uygun buldu ve Darüşşafaka Doğuş ile anlaştı. Transfer dönemlerinde bu tip ayrılıkları olgunlukla karşılamak gerek. Biz de öyle yaptık. Medyaya yaptığımız açıklama ile kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ettik ve yeni takımında başarılar diledik.

Durum böyleyken, Mehmet Yağmur’un röportajda kullandığı “Bence Ahmet Kandemir’in kafasında farklı bir plan vardı… Beni takımında istemedi… İsteseler tutarlardı…” gibi ifadeleri, en hafif tabirle yakışıksız buluyoruz.

Beşiktaş, geçmiş transfer dönemlerinde yapmış olduğu hesapsız harcamaların acısını çok çekti. Artık transferin geleceği ipotek altına alarak, Kulübümüzü borçlandırarak değil, ortak akılla ve ayağını yorganına göre uzatarak yapılan bir şey olduğunu bilen bir yönetim anlayışımız var. Dolayısıyla, harcadığımız her kuruşu titizlikle hesaplıyor ve sözleşmelerimize sadık kalmaya özen gösteriyoruz. Mehmet Yağmur’la transfer döneminde yaşadıklarımıza bir de bu gözle bakmak lazım.

Ayrıca Mehmet, koçumuz Ahmet Kandemir’in kendisine güvenmediği görüşünde belki haklı olabilir. Böyle bir güvensizlik varsa, bunun temelinde geçtiğimiz yıl Takımımız ligde ve Eurocup’ta mücadelesini sürdürürken, ara transferin son gününde Mehmet’in gelip, teknik yönetime kulübümüzden ayrılarak Darüşşafaka’ya gitmek istediğini söylemiş olması yatıyor olabilir. Antrenörler her koşulda güvendikleri oyuncularla çalışmak isterler ve bu tür oyuncular söz konusu olduğunda, kulüp yönetimleri de ekonomik koşullarını sonuna kadar zorlamaya çalışır."

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

VODAFONE ARENA STANDINDAN KIRMIZI HALIDAN GEÇTİLER

BEŞİKTAŞ Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil Vodafone Arena Doğu Tribünü’nde düzenlenen iftar yemeğinde siyasi, spor ve iş dünşasının önemli isimleri bir araya geldi. Vodafone Arena Stadında ilk kez kırmızı halı serilerek davetliler karşıladılar.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman "Hayırlı bir günde çok güzel bir görüntü ile karşılaştım.Allah hayırlı ramazanlar nasip etsin hepinize. Burası bizim için çok önemli bir yerdir. Eski adıyla İnönü Stadyumu, şimdiki adıyla Vodafone Arena. Bundan yaklaşık bir sene önce yıkmaya başladık. 26 Aralık'ta temelini attık. 7 ay oldu. 7 aydır inşaatımız devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz. Elimizden geldiğince hızlı bitirmeye çalışıyoruz. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah takdir edilir. Allah hepimize yeni stadımızda maç izlemeyi nasip eder. Ahmet abini geçen seneki iftarı çok güzeldi. Bu sene burada yapalım dedik. İnşallah bitmiş halinde de hep beraber iftar yaparız" demesi dikkat çekti.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDILAR
Türk futbolunun efsane isimleri, Sağlık Dünyasının profosörleri, eski bakan ve millitvekilleri, iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı iftar yemeğinde göze çarpanlar: Rıza Çalımbay, Gökhan Keskin, Recep Çetin, Haluk Özgerçek, Mehmet Ekşi, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı, Arap Yılmaz, Cemil Turan, Zorbay Kalkan, Bilge Tarhan, Özcan Kızıltan, Davut Dişli, Serdar Güzelaydın, Celal Soydan, Ahmet Özkaya, Ahmet Akbalık, Sağlık AŞ. Başkanı Dinçer Çetintaş, Prof. Dr.Bingür Sönmez, Prof. Mehmet Hacıhanifioğlu, Prof. Mesut Parlak, Prof. Mehmet Kurdoğlu, Deniz Şener, Ali Doğan, Yaşar Okuyan, Lütfullah Kaya, İTÜ Rektörü Nazım Ekrem, Mehmet Küçükince

YÖNETİM TAM KADRO
İftar yemeğine Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; Faik Akdil, Melih Sami Esen, Yalçın Kaya Yılmaz, Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, Firuz Dranşah, Erdoğan Nasır gibi önemli isimler yer katıldılar

ÜRKMEZGİL: MUHTEŞEM STAT
Yemekte konuşan Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, “Bu önemli günde bizlerle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum. Geçen sene burada bulunan arkadaşlarımızın katılımıyla iftar yemeği düzenlemiştim. Başkanımızla konuşurken bu sene de iftar yemeği düzenlemek istediğimi söyledim. Başkanımız da stad inşaatımızda, mabedimizde düzenleyelim dediğinde bu güne kadar inanamadım. Bizlere bu imkanı sağladığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

MENÜ ZENGİNDİ
İftar menüsünde çorba, su böreği, beğendili kebap ve tatlı sunuldu.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


KARA KARTAL 3 GÜN İZİNLİ

BEŞİKTAŞ futbol takımı dün sabah teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde Almanya’daki son antrenmanını Marienfeld’de Klosterpforte Otel’de tamamladı ve 3 gün tatile çıktı. Dün sabah yapılan çalışmayı, 2. Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve İletişimden Sorumlu yönetici ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak da takip etti.

KONDİSYON ÇALIŞTILAR
Siyah-beyazlılar, kondisyon ve taktik antrenmanına takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching hareketleriyle başladı. Ardından istasyon koşuları yapan oyuncular tam sahada çift devreli yapılan maç yaptılar.

5 YILDIZ ANTRENMANDA YOK
Antrenmana sağ arka adalesinde sertleşme olan Muhammed Demirci, sol dizinde şişme olan Filip Holosko, bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, Oğuzhan Özyakup ve Cenk tosun katılmadı.

TEK YETKİ METİN ALBAYRAK’TA
Beşiktaş Kulübü 2. Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve İletişimden Sorumlu yönetici Metin Albayrak siyah beyazlı kulübü takip eden görsel ve yazılı medya mensupları ile bir araya geldi. Medyanın isteklerini ve sorunlarını dinleyen İkinci başkan Ahmet Nur Çebi “Ortak menfaatimiz Beşiktaş. Bundan böyle takımın tek sesi Metin Albayrak olacak. Bizler kulübün menfaatleri için emek veriyoruz. Fakat bazı haklarımızın yendiğini görüyoruz. Bundan böyle hep birlikte omuz omuza çalışarak Beşiktaş’ımızı çok iyi yerlere getirmeliyiz” dedi. Albayrak ise medya ile iletişim konusunda daha aktif olacaklarını vurguladı.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


GÖKHAN TÖRE İÇİN SON KONUŞMA

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç'in transfer listesinde bulunan ve ısrarla kadroda görmek istediği Gökhan Töre için bugün son kez görüşme yapılacak. Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, menajer Ahmet Bulut ile Rubin Kazan yetkilileri ile yapacağı görüşme sonrasında oyuncunun durumu netleşecek. Almanya'da bulunan Çebi'nin, Rubin Kazan'ın 9 milyon Euro bonservis ücreti istediği Gökhan Töre için kirama teklifi sunacağı belirtildi.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş


BILIC'E BÜYÜK DESTEK

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, Bielefeld'de Beşiktaşlı iş Adamı Akın Katak ile Teknik Direktör Biliç'i Almanya kampında ziyaret ederek moral verdi. Siyah beyazlı taraftarların yeni sezonda büyük beklenti içinde olduğunu söyleyen Aykut Torunoğulları Horvat hocaya her zaman destek verdiklerini belirterek başarı diledi.

Çebi ve Albayrak kampa geldi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve Medya iletişim sorumlusu Metin Albayrak kampa geldi. Siyah beyazlı takımın yeni sezonda kamp yaptığı bölgeye gelen Çebi "Beşiktaş Kulübünü en iyi yerlere getirmek için çabalıyoruz. Transferlerimiz bir kaç güne kadar netleşir" dedi. Metin Albayrak ise tüm oyuncularla tek tek görüşerek yeni dönem için başarı diledi.

Yeni frikikçi İsmail Köybaşı

Beşiktaş'ın dünkü antrenmanında yapılan firikik çalışmalarında İsmail Köybaşı frikik golleri ile dikkat çekti. Teknik Direktör Biliç'in de desteklediği İsmail Köybaşı kaleci malzemeci Süreyya'nın koruduğu kaleye gol yağdırdı. Ersan Gülüm ile frikik atışı yapan İsmail Köybaşı'nın teknik olarak attığı goller arkadaşları tarafından alkışlandı.



İsmail Erle 24 saat Beşiktaş

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş



Mete Vardar: Gençler müthiş
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Mete Vardar, siyah beyazlı ekibin Alman 4. Lig takımlarından SC Verl ile yaptığı maçtan yönetim olarak mutlu olduklarını söyledi. Beşiktaş futbol takımının sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yaptığına değinen Vardar “Gerçekten gelecek vadeden geçler hazırlanıyor. Teknik Direktörümüz Biliç’e güvenimiz tam. Takım oyuncuları ile birebir ilgileniyor ve taktiksel olarak bilgilerini aktarıyor. Özellikte alt yapıdan alınan Tugay Kaya. Tugay Eyiyol, Atınç. Ümit Karaal ve kaleci Günay A takım oyuncuları rekabet edecek güce geldiler. Beşiktaş’ın en önemli bölgesinde görev yapan Mustafa Pektemek benim için müthiş oyuncu. Kerim Fari orta alanda tekniğini sergiledi. Hazırlık maçında futbolcularımız kamp yorgunluğu yaşadılar. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Yeni transferlerde takıma oturduğunda başarı kaçınılmaz olacak” dedi

Transferler pazartesi netleşiyor

Beşiktaş Kulübü medya sorumlusu Metin Albayrak, yeni dönem için Teknik Direktör Biliç’in transfer listesinde yar alan isimlerin pazartesi gününden itibaren netleşeceğini açıkladı. Albayrak öncelikle Lanzini konusunda önemli adımlar atıldığını ve haber beklediklerini söylerken, stoper ve forvet için alternatif oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Töre’den kampa ziyaret

Rubin Kazan takımından izin alan Gökhan Töre, Almanya’ya gelerek takım arkadaşları ile buluştu. Siyah beyazlı takıma tekrar dönmek istediğini belirten Gökhan Töre yakın çevresine “Ben her türlü fedakarlığı yapıyorum. Yeterki Beşiktaş’ta oynayayım. Fakat esas sorun Rubin Kazan takımı. Çünkü bonservis ücretimde sorun çıkartıyorlar. Ben düşüncemi ve onlara Rubin Kazan’da kalmayacağımı söyledim. Ben ekonomik olarak kulübün menfaatleri doğrultusunda kararımı verdim. Yönetimde benimsedi fakat Rubin Kazan yönetimi direniyor. Umarım kısa sürede olay çözülür” yorumunu yaptı.

İsmail Erle 24 saat Beşiktaş
İSMAİL ER'İN ESKİ YAZILARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!