Benim yuvamı yıkan size yazan o kız mı

Ben akademisyen bir eğitimciyim. Eşim benden iftiralarla boşandı. Sonra duydum ki sadece o kıza kavuşmak içinmiş.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Hanım, geçtiğimiz ay köşenize “Evli adam-bekar kız” rumuzuyla yazan okurunuz, benim yuvamı yıkan genç kız olabilir.
Bu genç kız, evli bir adamla birlikte olduğunu yazmış. Bunun neticesinde adamın karısından boşandığını söylemişti.
Olay Fethiye’de geçtiyse, bahsettiği şahıs benim çocuklarımın babası, 46 yaşında bir adam. Bu kadın ise 21 yaşında.
Benim bir kızım bir de oğlum. Oğlum ise doğuştan kalp hastası. Ben akademisyen bir eğitimciyim. Eşim benden iftiralarla boşandı. Sonra duydum ki sadece o kıza kavuşmak içinmiş.
Bu yuvayı bir kadın yıktı. Allah layıklarını versin. “Evlenelim” dememiş, yalan.
Eğer dediğim gibi Fethiye’de yaşandıysa evlatlarımın vebali o kızı hayatta mutlu etmesin. O minik kalplerde o kızın ismi öyle nefretle kazındı ki, keşke babaları ölseydi de böyle bir ahlaksızlık yaşanmasaydı. Rumuz: Akademisyen

Haberin Devamı


Sevgili okurum, “Ona karına bir şans daha ver dedim ama beni dinlemeyip boşandı” başlıklı yazıdan söz ediyorsunuz. Mektubun özeti ise şöyle: ”Almanya’da yaşayan bekâr bir kızım. Geçen yıl evli bir adamla tanıştım ve onunla 4-5 ay kadar süren bir arkadaşlığımız oldu. O evli bir adamdı ama bana evliliğinde çok mutsuz olduğunu söylüyordu, ben de 21 yaşında olduğum halde, aptal gibi inandım, kandım!
Ona, ‘Seninle evlenemem, ben böyle vicdan azabıyla asla yaşayamam. Boşanmadan önce, lütfen eşine bir şans daha ver. O çok genç bir kadın, sana ihtiyacı var’ dedim. Sırf evliliğine devam etsin diye. Peki, o ne yapıyor? Gidiyor boşanıyor. Şimdi kendimi çok suçluyorum.”
Gördüğünüz gibi, olay Fethiye’de değil, Almanya’da geçiyor. Ayrıca adamın çocukları olduğundan söz etmiyor. Eşinin ise çok genç olduğunu söylüyor, bir de “Çok utanıyorum. Hem senin o cahil, dediğin eşin var ya, ben aslında ona çok saygı duyuyorum” diyor. Demek ki o eş siz, o adam da sizin eşiniz değil.
Boş yere onu suçlayıp, beddua etmeyin. Sizin için de üzüldüm elbette. Ama işte son zamanlarda bu tür ilişkiler, boşanmalar, ihanetler çok fazla arttı ne yazık ki...

Yazarın Tüm Yazıları