Bu ikili kaçmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu ikili kaçmaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2014 11:59

İZMİR Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Aşık Veysel Sanat Günleri' kapsamında Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 9 Temmuz Çarşamba günü sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, yaz akşamlarında birbirinden değerli sanatçı ve grupları İzmirlilerle buluşturan sanat etkinliği kapsamında, Bornova Rekreasyon Alanı'ndaki Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak. 9 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak ücretsiz konsere tüm sanatseverler davetli.

Bornova Rekreasyon Alanı'ndaki 5 bin kişilik Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen sanat günleri, her yaştan İzmirliyi birbirinden değerli sanatçılarla bir araya getiriyor. Haziran ayında, sevilen sanatçı Şükriye Tutkun'la başlayan ve büyük ilgi gören konser dizisinde Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'ndan sonra 16 Temmuz'da Grup Abdal, 23 Temmuz'da ise Hasan Yükselir sahneye çıkacak. 6 Ağustos'taki konserde Grup Karmate kulakların pasını silecek. 13 Ağustos'ta Makbule Kaya, 20 Ağustos'ta ise Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'ten oluşan Taksim Trio'un renklendireceği konser programına 27 Ağustos'ta Efkan Şeşen konuk olacak. Aşık Veysel Sanat Günleri kapsamında 3 Eylül'de Servet Kocakaya hayranlarıyla buluşurken, kapanış konserini ise 17 Eylül'de Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor birlikte verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!