Bahçeli orucunu halk sofrasında açtı

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli orucunu halk sofrasında açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2014 01:27

Etimesgut Belediyesi’nin, Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlediği Halk İftarı’na, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldı.

Haberin Devamı

İftar saatine 15 dakika kala Türk Beyleri Kent Meydanı’na gelen Bahçeli’yi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Bahçeli ve vatandaşlar, akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı. İftarın ardından Bahçeli, sanatçı Ertuğrul Erkişi’nin okuduğu ilahi ve türküleri dinledi. Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hacivat-Karagöz ile orta oyunlarını da izledi. Başkan Demirel de programda kısa bir selamlama konuşması yaparak Tüm vatandaşların Ramazanlarını tebrik etti, katılımları için herkese teşekkürlerini ifade etti.

ÇOCUKLAR EĞLENİYOR

Çocuklar, Türk Beyleri Kent Meydanı’nda Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan eğlencelerine katılıyor.
Kazakistan Devlet Sirki’nin gösterilerini heyecanla izleyen çocuklar, aileleriyle birlikte, pamuk şeker, Osmanlı macunu, dondurma yiyerek Ramazan’ın tadını çıkarıyor. Her akşam yaklaşık 5 bin çocuk meydanda bir araya geliyor ve etkinlikler kapsamında düzenlenen Aşuk ile Maşuk, İbiş ile Memiş, Hacivat-Karagöz ve kukla gösterileriyle keyifli anlar yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!