İmam hatip liseleri el Tayyip ordusu değil

Güncelleme Tarihi:

İmam hatip liseleri el Tayyip ordusu değil
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2014 01:39

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını sert dille eleştirirken “Zırhını çıkarmalı ve istifa etmeli” dedi. Bahçeli dün düzenlediği basın toplantısında, Başbakan’ın adaylığının açıklandığı toplantıdaki konuşmasında yer verdiği bilezik öyküsünü de anımsatarak, “Erdoğan’ın altın bileziklere düşkünlüğü daha o zamandan belliydi demek ki. Aklı bilezikte kalan Başbakan’ın yaptıkları yanına kalmayacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bahçeli, özetle şunları söyledi:

YSK’YA GÖREV DÜŞÜYOR

“17-25 Aralık’ın çıkmayacak lekesi duran, kalbinde kin ve nefret bulunan Erdoğan, cumhurbaşkanı olmak için yola çıkmıştır. Erdoğan’ın çürümekte olan siyasi ömrünü biraz daha uzatabilmek için her türlü oyunu oynayacağı görülmektedir. Sanal açılış ve törenlerle adaylığı yürüten Başbakan mertçe, yüreklice, adilce diğer adaylarla aynı şartlarla olmalıdır. Zırhını çıkarmalı ve görevinden istifa etmelidir. Bundan sonra tüm yetki YSK’dadır. YSK hayati bir sınav verecektir. YSK’da görev yapanlar inanıyorum ki hukuk ne gerektiriyorsa onu yapacaklardır, vicdanlarını dinleyeceklerdir. Suçlamalar Erdoğan’ın önünde engeldir. Resmiyetle onaylansa bile milli vicdanlarda cevap bulmayacaktır. Allah’tan korkan hiçbir kimse, kitabına uydurulan hırsızlığın Çankaya’yı mesken tutmasına izin vermeyecektir. Detone olan bu şarkı YSK’da sonlanmalı, uzun adamın maskesi YSK’da düşürülmelidir.

Haberin Devamı

YA ZİLLET, YA İZZET

Büyük bir uzlaşmayla aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu’na bakmak yeterlidir. Partilere ve destek veren vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Emek emek büyüttüğümüz kardeşlik çınarı tarihi bir görev yüklemektedir. Milletin adına tahammül edemeyen, cumhuriyetin anti tezi olmakla ünlenmiş kişilerin adaylığı çelişkidir. 10 Ağustos’ta muz cumhurbaşkanı seçilmeyecektir. Dahası Türk milleti AKP, PKK, İsrail’e Çankaya’yı bırakmayacaktır. Ya zillet ya izzet, ya millet ya da rezalettir.

VİLLALAR NEREDE?

Sayın Başbakan: Sen kim, kucaklamak kim? Sen kim, milletin çıkarını kollamak kim? Sen kim demokrasinin tarafını tutmak kim? Serveti 3 yıl içinde 1 trilyon artış göstermiştir. Başbakan 3 yıl içinde hangi yatırımı yapmıştır da serveti bu kadar artmıştır? Vatandaşımıza vurmayan talih, Başbakan’ı nasıl bulmuştur? Alacakları kimdendir? Başbakan’ın hiç mi evi yoktur? Manşetleri süsleyen villalar kimin üzerinedir?”

ARKA BAHÇENİZ DEĞİL

Bahçeli, Erdoğan’ın, ‘İmam hatip liseleri bir dirençtir, imam hatip liseleri bir isyandır’ sözlerinin anımsatılması üzerine ise “Bu çok tehlikeli bir ifadedir. El Tayyip ordusu mu kurulmak istenmektedir acaba? Böyle bir rezalet olabilir mi? İmam hatip liseleri, Recep Tayyip Erdoğan’ın arka bahçesi, gelecekte kuracağı ‘El Tayyip’ ordusunun elemanları değil. Milletimizin öz evlatlarının okuduğu ve İslam’ı öğrendiği, millete de hizmet etme şevkiyle yetişen kadrolardır. Buraya isyancı, direnç unsuru gibi laflar katmak IŞİD paralelinde hareket etmeyi düşünmek gibidir” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!