Hayranının omuzunu kırdı

Güncelleme Tarihi:

Hayranının omuzunu kırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2014 15:09

İngiliz pop şarkıcısı Robbie Williams'ın geçen ay bir konserde sahneden düşerek bir hayranının omzunu kırdığı anın görüntüleri ortaya çıktı. Hayranın kızı, özür dilemeyen Williams'a tepkili.

Haberin Devamı

İngiliz pop şarkıcısı Robbie Williams'ın geçen ay İngiltere'nin Newcastle kentindeki konserinde sahneden düşüp bir hayranının omzunu kırdığı anın görüntüleri ortaya çıktı.

Youtube'a yüklenen videoda şarkıcının dengesini kaybedip sahneden kalabalığın üstüne düştüğü görülüyor.

Williams, 52 yaşındaki Margaret Nash'in üzerine düşerken, tabloid Metro gazetesi en öndeki Nash'in omzunun kırıldığını yazdı.

Konser salonunun yöneticisi Paul Tattenden, "Hanımefendinin omzunda ağrı vardı. Sonradan bize omzunun kırıldığı söylendi. Robbie'nin prodüksiyon ekibine durumu ilettik. Kendisiyle irtibat halindeler" dedi.

'Bir özür bile dilemedi'

Margaret Nash'in kızı Katie ise eski Take That yıldızını suçlayarak, "Annemin üzerine yuvarlandın. Omzu kırıldı ve hastaneye kaldırıldı. Bir özür bile dilemedin" diye çıkıştı.Milliyet'in haberine göre, sahneden düşüp hayranlarını yaralayan ilk pop yıldızı Robbie Williams değil.Daha önce Amerikalı rap yıldızı George Watsky de sahneden düşüp iki kişiyi yaralamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!