Sen hangi plaj insanısın?

Güncelleme Tarihi:

Sen hangi plaj insanısın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2014 10:01

Bu hafta sahil magazinciliğine soyundum, plaj tiplemelerini tek tek tespit ettim. Bodrum/Çeşme tatiliniz öncesi bu abileri, ablaları iyi belleyin, yan şezlongdaki tehlikenin farkında olun!

Haberin Devamı

BEYTİ TİPİ SARMA KIZLAR

Kilosundan şikâyetçi olan, olmasa bile orada kibrit çöpü tipleri görünce moralini bozan kızlar, kızlarımız. Havlu, pareo, kimono üzerinde ne varsa beyti sarma gibi sarılır. Denize girene kadar asla çıkartmaz. Saçlarını yerli yersiz sürekli tararlar. Uzanıp güneşlenmeyi de pek sevmezler, sürekli olarak söylenir, yanlarında olan insanları kanser ederler. En fazla kullandıkları cümle: “Karpuz yiyelim karpuz.”

INSTAGRAM İNSANLARI

Sen hangi plaj insanısın

Kafasını telefonundan ayırmaz. Etrafta olan her şey onlar için bir fotoğraf malzemesidir. Manzarayı bile çekerken mutlaka bir tarafına kendini ekler. Ya sosis gibi bacaklarını koyar ya suratını ya bilekliklerini... Hepsini tükettikten sonra arkadaşlarını darlar. Telefon şarjları biter bitmez kalp krizi geçirecek hale gelirler. Tabii ki temkinlidirler. Yanlarında iki tane şarj kablosu, bir tane telefonu şarj eden kap mutlaka bulunur. En fazla kullandıkları cümle: “Tatlım ya beni bir şurdan çeksene.”

Haberin Devamı

YILIŞ YAPIŞ ÇİFTLER

Sen hangi plaj insanısın

Allahım o sıcakta hiç mi bunalmazsınız! Evleri barkları yokmuş yıllar sonra orada buluşmuş gibi mıç mıç mıç... İnsanı korkuya sürükler bu tipler. Hep bir “Ha şimdi çocuğun temelini atacaklar, anam valla attılar” korkusu! Tuvalete beraber giderler, denize beraber, içecek almaya beraber... Bunların bir de kavgaları vardır, asıl o izlenmeye değer. Kız havlusunu alır gider, arkasından adam pıt pıt. Kumsalda bir sağa bir sola birbirlerine bağıra çağıra yürürler. 10 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi yine öpüşmeler koklaşmalar. En fazla kullandıkları cümle: “Aşkım dur, ben de seninle geleyim.”

İSKELE TİPLERİ

Spor salonlarında gördüğünüz o yanar döner taytlı, büstiyerli kızların bikinili halleri işte. Fizikleri muhteşem. Ara ara “Yok yok, bunlar insan olamaz” der durursun içinden. Eskiden o iskeleler silikonlarla doluydu. Bu yıl yerlerini bu hanım kızlara devrettiler. Oklava yutmuş gibi dimdik o iskelede sürekli dolanır dururlar. Etrafta kimseye bakmadan yürümeyi nerden öğrenmişler diye düşünürsün. Niye baksın zaten herkes ona bakıyor. Devamlı hareket halindelerdir ve hep yalnızlarmış gibi hissedersin. Oysa kalabalık bi grup olarak gelirler. Yanlarında mutlaka çirkin göbekli adamlar vardır. Önlerinde ise bir kova içecek. En fazla kullandıkları cümle: “Ben tuvalete gidiyorum.”

Haberin Devamı

‘BEACH PARTİ OO YEE’CİLER

Sen hangi plaj insanısın

Bir anda mantar gibi türer bunlar. En güzel kimono bunlarda vardır, saçları asla bozulmamıştır. Yüzünde duran iki katman makyajdan da anlayacağın üzere denize de girmemiştir. Erkekleri çok yakışıklıdır. O kadar yakışıklıdır ki gay mi değil mi diye kız iddiaları yapılır. DJ setinin en yakınında duran en havalıdır. Ellerinde bardak, kafalarını iki yana sallayıp dudaklarını bükerek dans ederler. En fazla kullandıkları cümle: “Ben de bi tane alabilirim.”

OKUL GEZİSİNDEN HALLİCELER

Sen hangi plaj insanısın

Nasıl o kadar kişi buluşmuş, nerde kalıyorlar, nasıl anlaşıyorlar anlamazsın bile. Plaja bir girişleri var, sanırsın fethetmeye gelmişler. Ortalığı karıştırırlar. Birbirlerinden de ayrılmak istemezler bir de. Yok o şezlongu oradan kaldır, yok bunu buradan derken bütün plajdan epeyce bir küfür yerler. En önemli özellikleri, yanlarında getirdikleri kızların çocuklara sürekli kız tavlamaya çalışmasıdır. Bunu görev haline getirip plajda o sümsük arkadaşlarına kız bakarlar. En fazla kullandıkları cümle: “Yarın tekne gezisi, tamam abi kesin yani.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!