Cihatçı lidere Hello Kitty'li defter

Güncelleme Tarihi:

Cihatçı lidere Hello Kittyli defter
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2014 15:31

Suriye'de rejim güçlerine karşı savaşan cihat yanlısı Ceyş el İslam grubunun lideri Zahran Alluş'un heyecanlı bir konuşma yaptığı sırada önündeki masada duran Hello Kitty'li defter, sosyal medyada olay oldu.

Haberin Devamı

YouTube'da yayımlanan ve ne zaman çekildiği belli olmayan videoda Zahran Alluş, Şam yakınlarındaki Guta'nın çevresindeki bir bölgeyi ellerinden almaya çalıştığı Irak Şam İslam Devleti karşıtı bir konuşma yapıyor.

Haberin Devamı

Ancak videodaki bir detay, internet kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Kamuflaj giymiş ve etrafı silahlı adamlarla çevrili Zahran Alluş'un önündeki, genç kızların ve çocukların sevdiği Hello Kitty kahrramanı desenli bir defter sosyal medyayı birbirine kattı.

İngiliz Independent gazetesi, defterin yardım konvoyları veya hayır paketleriyle gelmiş olabileceğini yazdı. Gazete, "Veya Japon çizgi film kahramanının gerçek bir hayranı da olabilir" diyerek espri yaptı.

Cihatçı lidere Hello Kittyli defter

Japon çizgi film kahramanı Hello Kitty baskılı kırtasiye malzemeleri ve hediyelik eşyalar, son yıllarda gençler arasında çok popüler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!