Balayından Ankara'ya eşinin cenazesiyle döndü

Güncelleme Tarihi:

Balayından Ankaraya eşinin cenazesiyle döndü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2014 01:34

Ankara'dan Bartın İnkum'a eşiyle balayı tatili yapmaya giden 21 yaşındaki Fatma Sarıışık, denizde dalgalara kapıldı. Kurtarıldıktan sonra yoğun bakımda 6 gün yaşam mücadelesi veren Şarıışık hayatını kaybetti. Ankara'ya eşinin cenazesiyle dönen 24 yaşındaki Emre Sarıışık, büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haziran ayında Ankara'da evlenen Fatma ve Emre Sarıışık çifti, balayı için Bartın'ın tatil beldesi İnkum'a gitti. Sarıışık çifti, denizde yüzerken dalgalara kapıldı. Kayalıklara sürüklenen Emre Sarıışık kurtulurken, eşi suda kayboldu. Kıyıda devriye gezen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekibi tarafından kısa sürede sudan çıkarılan Fatma Sarıışık, Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Sarışık, yaşamını yitirdi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kimyager Emre Sarıışık, eşinin ölüm haberiyle hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Parmağındaki yüzüğü hayatı boyunca çıkarmayacağını belirten Emre Sarıışık, "Eşim lisede bir kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi olmuştu. Bana hep, 'Eğer bir gün ben ölürsem cenaze ilanım 81 ilde yapılsın' derdi. Şimdi o aklıma geldi. Gerçekten de ölümünü herkes duydu" dedi. Emre Sarıışık, daha sonra yakınlarıyla eşinin cenazesini morgdan alarak cenaze aracına taşıdı. Fatma Sarıışık'ın cenazesinin Ankara Etimesgut'ta toprağa verileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!