Oğuz Çetin korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Oğuz Çetin korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2014 11:44

Azerbaycan'ın Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğünü yapan Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin, dün aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Sezon öncesi yüksek irtifa kampı için takımıyla birlikte 23 Haziran'da Erzurum'a gelen Oğuz Çetin Palandöken'deki Xanadu Snow White Otel'e yerleşti. Takımın yeni lig hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ve milli takımın efsane futbolcularından Oğuz Çetin dün akşam saatlerinde göğsündeki şiddetli ağrı nedeniyle Erzurum'daki Özel Şifa Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Çetin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sporcular ve teknik ekip, Oğuz Çetin'in bulunduğu yoğun bakım ünitesinin önünden biran olsun ayrılmadı. Çetin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

KRİZ DEĞİL GIDA ZEHİRLENMESİ

Hastaneden taburcu edilen Oğuz Çetin, "Kalp krizi geçirmedim, gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye yattım" dedi. Tedavi gördüğü hastaneden çıkar çıkmaz teknik direktörü olduğu Hazar Lenkeran takımıyla birlikte kaldığı Palandöken’deki ’Xanadu Snow White Otel’de basın açıklaması yapan Oğuz Çetin şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Kamuoyunda çok yanlış bilgiler dolaşıyor. Onun için en kısa sürede sizlerle konuşup kamuoyunu doğru bilgilendirmek için bir açıklama yapmak istedim. Dün akşam dışarıda yediğimiz bir takım şeylerden dolayı sıkıntı yaşadık. Hastaneye gittik. Onunla ilgili ciddi tetkikler yapıldı, serum verildi. Hafif bir gıda zehirlenmesi. Onun yanında tam teşekküllü bir şekilde check-up’dan geçtik her hangi bir sorun yok. Sağlığım yerinde. Yazıldığı, çizildiği gibi değil. Kalple ilgili herhangi bir sıkıntı yok, anjiyo da olmadım. Sezon başında yapılması gereken tetkikler yapıldı. Bugün de takımın başında antrenmanda olacağım. Aslında 3- 4 kişi daha zehirlendi ama gündeme daha çok benim ismim geldi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!