Rodriguez, Real Madrid'i istiyor

Güncelleme Tarihi:

Rodriguez, Real Madridi istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2014 14:30

FIFA Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla beğeni toplayan Kolombiyalı James Rodriguez'in, Real Madrid forması giymek istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

James'in babası Wilson James Rodriguez, Monaco'nun geçen sezon 45 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Porto'dan transfer ettiği oğlunun geleceğiyle ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. James'in İspanyol futbolundan hoşlandığını belirten baba Rodriguez, "Çok küçük yaşlardan itibaren profesyonel futbol hayatına İspanya'da devam etmek istemişti çünkü orası ile Kolombiya futbolu, teknik açıdan büyük benzerlikler gösteriyor" dedi.

Oğlunun en beğendiği oyuncular arasında Cristiano Ronaldo'nun da yer aldığını ifade eden Wilson James Rodriguez, "Sistemsel açıdan oğlum Real Madrid'te oynamayı istiyor ve orada çok önemli başarılara imza atacağından eminim. Zaten Zidane da Real Madrid'de oynadığı dönemde onun idolüydü" şeklinde devam etti. Kolombiya formasıyla turnuvada 5 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen ve şimdiden turnuvanın yıldızları arasında gösterilen 22 yaşındaki oyuncu için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin Monaco'nun kapısını çalacağı belirtiliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!