Çilesiz aşk olmaz

Şahnaz Çakıralp’le evliyken Serdar Ortaç’ın vokalisti Nihan Çilesiz’le yeni bir aşka yelken açan Prof. Dr. Murat Öncel, boşanmasına rağmen ilişkisini gizlemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

14 Şubat 2011’de nişanlanan Prof. Dr. Murat Öncel ve oyuncu Şahnaz Çakıralp, 29 Mayıs 2011’de Four Seasons Otel’de evlenmişti. Çiftin evliliği ne yazık ki uzun ömürlü olmadı, yollar ayrıldı. Öncel’in, olaylı geçen boşanma süreci sırasında Serdar Ortaç’ın vokalisti Nihan Çilesiz’le aşk yaşadığını yazmıştım. Ancak Öncel, o dönem kağıt üzerinde
evli göründüğü için haberi yalanlamıştı. Geçtiğimiz ay Serdar Ortaç’ın sahneye çıktığı SuAda Club’daki bir düğünde yan yana gördüğüm ikiliye bu kez de Nişantaşı’nda rastladım. Öncel’in Şahnaz Çakıralp’ten boşanmasına rağmen ilişkisini gizlemesine bir anlam
veremedim...

Lezzet ve eğlencede son numara 7800
Sushi Co’nun ortaklarından Selim Yalın, hafta sonu eğlenceleriyle adından söz ettiren Çeşme’deki 7800 Otel’de Kimu adında bir restoran açtı. 7800 Otel’in sahibi Gökhan-Siren Çarmıklı çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.
Çarmıklı Ailesi’nin tam kadro hazır bulunduğu açılışta Orhan Çarmıklı ile Şevket Sabancı da uzun süre sohbet edip eski günleri andı. 7800 Otel’in müzik direktörü olan ve otelde cuma-cumartesi günleri performans sergileyen DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle başlayan eğlence, geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Sonunda pes ettiler
23 yıl evli kaldığı Aslı Soyak’tan 20 Eylül 2012’de boşanan Erkut Soyak’ın Ayşe San’la aşk yaşadığını ilk kez bu köşede okumuştunuz. İlişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen ve gazetecilerden köşe bucak kaçan sevgililer, sonunda pes etti. Tekneyle mavi tura çıkan çift, Bodrum’da görüntülendi.

Sabancı gecelerde
Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğulları, çapkınlıkta hız kesmiyor! Hacı ve Kerim’den sonra şimdi de Hakan Sabancı aşk haberleriyle adından söz ettiriyor. Birkaç ay önce Ayşe Özyılmazel’le el ele görüntülenen Hakan Sabancı, önceki gün de Bebek Lucca’da oyuncu
Asu Taşkıranoğlu ile bir araya geldi. İkili, mekân çıkışı iskeleden tekneye binerken görüntülendi. Taşkıranoğlu patlayan flaşlar karşısında rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, Sabancı ise panikledi.

Haberin Devamı

Fransız güzel
İstanbul Motor Piston’un ortaklarından işadamı Mehmet Dereli, oğlu Kerim’in annesi Şebnem Dinçgör’den ayrıldıktan sonra sıkı çapkın kesildi. Adı Hülya Avşar’la aşk dedikodularına karışan, ardından 40 yıllık arkadaşı Çiğdem Kayalı’yla ilişki yaşayan Dereli, daha sonra Azeri Gülrana ile flört etmeye başlamıştı. Geçtiğimiz hafta İstanbul gecelerinde görüntülendiği Gülnara ile ayrıldıklarını söyleyen Mehmet Dereli, şimdi de adının Gabriela Rogiski olduğunu öğrendiğim Fransız bir güzelle birlikte. İşadamı, yeni sevgilisiyle
ilk kez haftalık 110 bin euro’ya kiraladığı ve Bodrum’a demirlediği Golden Horn (Altın Boynuz) adlı üç katlı dev yatında görüntülendi.

Yazarın Tüm Yazıları