'Samsun'u Süper Lig'de görmek istiyorum'

Güncelleme Tarihi:

Samsunu Süper Ligde görmek istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 16:50

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Samsunspor'u gelecek yıl Süper Lig'de görmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kılıç, Samsunspor Başkanı Emir Kar ile yönetim kadrosunu makamında kabul etti. Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Samsun halkının ve kentteki tüm kurum ve kuruluşların Samsunspor'a sahip çıkacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Samsunspor'u gelecek yıl Süper Lig'de görmek istediğini dile getiren Kılıç, "Samsunsporlu taraftarların desteğiyle, 50. kuruluş yıl dönümünüzü Süper Lig'de kutlayacağınıza inancım tam. Ben sadece memleketimin takımı olan Samsunspor Kulübü'nün bakanı değilim. Ben, tüm kulüplerin, bu topraklarda başarı için ter döken tüm sporcuların bakanıyım. Başarı için birlik ve bütünlük şart. Samsunspor Kulübü de tüm paydaşlarıyla bir ve beraber olmalı. Taraftar, bu köklü kulübe destek verecek. Yönetim de taraftarlara her konuda sahip çıkacak" diye konuştu.

Samsunspor'un Süper Lig'e çıkma mücadelesinde, elektronik bilet uygulamasının önemine değinen Kılıç, "Bu noktada Passolig uygulamasına destek verilmesi önemli çünkü bu uygulama ile alınan her bilet, kulüplerimizin kasasına giren ek bir gelir anlamına geliyor. Samsunlu sporseverlerin de Passolig kullanarak, takımlarına katkı sağlaması gerekir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

''Sayın Bakanımız bize her zaman destek oldu"

Samsunspor Başkanı Emir Kar da "Sayın Bakanımızın, milletvekilliği döneminden bu yana kulübümüze son derece önemli yardımları oldu. Bizler de arkadaşlarımızla kendisine ziyarette bulunmak istedik. Görüşmemizde, Sayın Bakanımızın bize her konuda destek vermeye devam edeceğini belirtmesi, memnuniyet verici. 50. yılımızda inşallah Süper Lig'e çıkarız" şeklide konuştu.

Kabulde Kar'ın yanı sıra başkan vekili Recep Hun, asbaşkan Adem Soycan, genel sekreter Bahri Uğurlu, Yaşar Cengiz, Yusuf Ziya Çakır ve İbrahim Akdağ da hazır bulundu.

Toplantının ardından kulüp yöneticileri, Bakan Kılıç'a Samsunspor forması hediye etti.

BAKMADAN GEÇME!