Altın kızlar tatilde

21 yıllık eşi Kemal Gülman’a ihanet iddiasıyla boşanma davası açan Feryal Gülman, tatil yaptığı Bodrum’da arkadaşlarıyla güneşlenirken görüntülendi.

Haberin Devamı

Açtığı boşanma davasında oğlu ve kendisi için aylık 225 bin lira nafaka ve toplam 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talep eden Feryal Gülman, Bodrum tatilinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, Alarko Holding’in ortaklarından Dalia Garih ve Dilek Türker’le buluştu. Arkadaşlarıyla Gündoğan’daki Moon
Beach’te denize girip güneşlenen Gülman, beyaz mayosu, renkli gözlüğü ve şapkasıyla dikkat çekiciydi. Gazetecileri kırmayıp poz veren Gülman, daha sonra arkadaşlarıyla beraber Revna Demirören’in teknesine binip
koyları dolaştı.

Jet hızıyla Mykonos
Yunanistan’ın dünyaca ünlü eğlence adası Mykonos’a uçmaya başlayan Borajet Havayolları, ilk uçuşu sonrası Mykonos’taki Super Paradise Beach’te parti düzenledi. ‘BoraJet Happy Hour Party’ adıyla düzenlenen kutlamaya, Mykonos Belediye Başkanı Eirini Gripani ile eylül ayında görevi kendisinden devralacak olan Konstantinos Koukas’ın yanı sıra MTC Group Başkanı Notis Martakis de katıldı. İstanbul’dan salı, perşembe ve pazar günü Mykonos’a sefer düzenlediklerini söyleyen Borajet Havayolları İcra Kurulu Üyesi Yasemin Ahıskalı, 18 Temmuz’dan itibaren de cuma, cumartesi ve pazar günleri tatilcileri Bodrum’dan Mykonos’a uçuracaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Çeşme’de ıslak eğlence
Akşamüstü partileriyle adından söz ettiren Çeşme’deki Aqua @Şifne, yaz sezonunu açtı. Sevgilisi Altuğ Önder’le beraber işlettiği mekânın açılışında doğum gününü de kutlayan Figen Erenel’i iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri yalnız bırakmadı. DJ U.F.U.K’un müzikleri ile eğlenen davetlilere mekânın restoranı Bianca’nın mönüsünden İtalyan lezzetleri ikram edildi.

Biz hiç küsmedik ki
Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık, Türkbükü’ndeki 5 Oda Otel’de objektife takıldı. Kızı Alya’ya yüzme öğreten Aşık, geçtiğimiz hafta eski eşi Esra Eron’la Çeşme’de görüntülenmesi hakkındaki sorulara “Esra’yla barışma gibi bir durumumuz yok. Biz hiç küsmedik ki” yanıtını verdi.

Yazarın Tüm Yazıları