İkinci albüm geldi: Çünkü Aşk

Güncelleme Tarihi:

İkinci albüm geldi: Çünkü Aşk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 10:04

Müzik kariyerine 1996 yılında İstanbul'da çeşitli radyo kanallarında program yaparak başlayan Cüneyt Tek, yeni albümüyle müzikseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Tek'in; yapımcılığını Rafet El Roman'ın üstlendiği yeni albümü Çünkü Aşk, romantik şarkıların toplandığı bir albüm. Tek yeni albümünün ilk klibini de Cayır Cayır adlı şarkıya çekti.

Cüneyt Tek'in albümünde Annenle Tanıştırmışsın ve Bana Ne Ondan Bundan adlı iddialı şarkılar da yer alıyor.

Tek, ilk albümü Gidersen'i 2005 yılında piyasaya çıkardı. Bu albüm ile büyük çıkış yakalayan sanatçı, 2008 yılında Kurşun adlı ikinci albümünü hazırladı. Albümü çıkardıktan bir süre sonra vatani görevini yapmak üzere askere gitti.

İkinci albüm geldi: Çünkü Aşk

Albümlerindeki şarkılarda söz ve müzik yazarlığını da üstlenen Cüneyt Tek, son zamanlarda altına imza attığı bestelerle de adından söz ettiriyor. Nedip Zeper’e verdiği Sözümden Dönmeyeceğim şarkısı ile besteci kimliğini ön plana çıkaran Cüneyt Tek, Ravi İncigöz ile Mustafa Ceceli’nin düet yaptığı Şeker adlı şarkının söz yazarlığın da Ravi İncigöz’e eşlik etti. Bir diğer ortak eserleri Az Zehir Az da Bal adlı şarkı, Cenk Eren tarafından seslendirildi.

Haberin Devamı

Cüneyt Tek, son olarak da Rafet El Roman’ın önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan Adımla Seslendi şarkısına imzasını attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!