Yıldırım: Tercihim yorumsuz kalmak

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım: Tercihim yorumsuz kalmak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 23:29

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden yargılama kararı hakkında yorum yapmayacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

SARI lacivertlilerin dergisinde başkan Aziz Yıldırım, önemli ifadeler kullandı. Yıldırım yazıda, “İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 23 Haziran 2014’te aldığı karar tarafımdan mutluluk ve saygıyla karşılanmıştır” dedi. Yıldırım, “Gerek kararın olası itiraz hakkına duyduğum saygı, gerekse yargı kararları öncesi ve sonrası yorum yapma geleneğim olmaması nedeniyle karar hakkında konuşmayı uygun bulmuyorum” diye konuştu.

Herkese teşekkür etti

Fenerbahçe Başkanı, yazının devamında sarı lacivertli taraftarlar, yönetim, hakim ve savcıların yanı sıra, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve milletvekillerine teşekkür etti.

‘Zoru başarmak istiyoruz’

Haberin Devamı

BASKETBOLDA son şampiyon F.Bahçe Ülker’in genel menajeri Maurizio Gherardini, “Zorlu işlere imza atmak ve başarılı olmak istiyorum. Avrupa’nın en iyi antrenörüne sahibiz, Avrupa’nın en iyi salonu da bizde, aynı şekilde yönetim de başarı için her imkanı sağlıyor. Bu parçaları birleştirince başarı kaçınılmaz oluyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!