Yaşam koçlarına sertifika

Güncelleme Tarihi:

Yaşam koçlarına sertifika
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 01:13

GEDİZ Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’de gerçekleştirilen 60 saatlik Profesyonel Koçluk Eğitim’ini tamamlayan yaşam koçları, sertifikalarını törenle aldı.

Haberin Devamı

Bugüne kadar 70’e yakın mezun veren programın şubat-mayıs eğitimini tamamlayan Yaşam Koçları’nın sertifikalarını Sürekli Eğitim Merkezi’nin Müdürü Öğretim Görevlisi Atilla Ediz verdi. Ediz, koçluğun kişiye özel bir yaklaşımla iletişimi ve öğrenmeyi kolaylaştıran bilimsel bir yöntem olduğunu söyledi. Atilla Ediz, insana yönelik bu tür programları yapmaya devam edeceklerini de bildirdi.

Profesyonel koçluk eğitim programını veren eğitmen Burcu Özyürek Alp de koçluğun, insana insanın iç dünyasına, onun kendisi ve başkaları ile olan ilişkisine bütünsel olarak yaklaşan çözüm odaklı bir süreç programı olduğunu belirterek, “Koçluk almak isteyen ile koç arasında bir yol arkadaşlığıdır” dedi.

Geleceğe odaklandık

Sertifikalarını alan yaşam koçları arasında bulunan Hürriyet’in Sağlık Dünyası yazarı Bülent Katarcı da şunları söyledi: “Bu programa içsel kaynakların keşfi olduğu için katıldım, çok yararlı bilgiler edindim. Eğitmenimiz Burcu Özyürek’le çok yararlı bir 60 saat geçirdik. Farklı bakış açısını geliştiren bir program, insan varlığının doğasında bulunan bilgeliği aktive eden bir program pozitif düşünce bağlantısı kuruyor, hayal gücünü akılcı temellere oturtuyor, kararlı bir duruş ve yaratıcı çözümler buldurtuyor. Bir de koçluk geçmişle yaşamıyor, ana ve geleceğe bakıyor. Hedefe ve başarıya odaklanıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!