Sele kapılan çiftçiden 3 gündür haber yok

Güncelleme Tarihi:

Sele kapılan çiftçiden 3 gündür haber yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 01:13

Polatlı’da cumartesi akşamı etkili olan sağanak yağmurun ardından oluşan sel sularına kapılıp Ankara Çayı'nda kaybolan çiftçi 67 yaşındaki Feyyaz Şentürk, 3 gündür yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Haberin Devamı

Kayıp Şentürk'ün kendisi gibi eşinin de böbrek hastası olduğu ve diyalize girdikleri öğrenildi. Çiftçi Şentürk'ün eşine 'ıslanırsın' diye eve gönderirken, kendisi ise Ankara Çayı'nda sel sularına kapıldı.
Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, Polatlı İlçesi'ne 40 kilometre uzaklıktaki Güreş Mahallesi'nde sele neden oldu. Çitçilik yapan ve eşi ile birlikte böbrek hastası olmaları nedeniyle diyalize giren Feyyaz Şentürk, Ankara Çayı'nda sel sularına kapıldı, yapılan tüm aramalara rağmen 3 gündür bulunamadı. Sele kapılan Şentürk'ü bulabilmek için geçtiğimiz hafta Pazar sabahı erken saatlerden itibaren Ankara Valiliği AFAD, Jandarma ve Ankara Büyükşehir Belediyesi arama-kurtarma ve itfaiye, yerel jandarma ekipleri Ankara Çayı güzergahı ile döküldüğü 3 kilometrelik kuru dere bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

YELEĞİYLE CÜZDANI BULUNDU

Feyyaz Şentürk'ün eşi ile birlikte böbrek hastası olduğu ve diyalize girdiği öğrenildi. Şiddetli yağmurun yağdığı Cumartesi günü akşamı minibüsle eve gelen Feyyaz Şentürk'ün eşini 'ıslanırsın' diye eve gönderdiği öğrenildi. Kendisi eve girmeyen Şentürk'ün evlerine yaklaşık 3 kilometre mesafede Ankara Çayı'nda kaybolduğu ortaya çıktı. Talihsiz çiftçi Şentürk'ten geride kuru çay yatağında yeleği ve cüzdanı bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!