Üçüz trajediden ikiz prenseslere

Güncelleme Tarihi:

Üçüz trajediden ikiz prenseslere
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 01:19

İlk bebeğini evi yanınca, ikinci bebeğini de yeğeni gözleri önünde ölünce geçirdiği şoklardan düşüren annenin yüzünü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın tüp bebek projesi güldürdü. Aile, ikiz kız bebek sahibi oldu.

Haberin Devamı

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin döneminde başlatılan, 2 bin 500 dar gelirli çifte tüp bebek tedavisi programında ailelerin yüzü gülmeye başladı. Acıbadem Hastanesi işbirliğiyle yapılan proje kapsamında tedavi gören ailelerden biri de, üç büyük acı yaşayan Necdet ve Saniye Karakoca çiftiydi.
ÜÇ BÜYÜK FELAKET
Evlilikleri süresince normal yoldan iki kez hamile kalan eşinin her iki bebeklerini de doğmadan kaybettiğini söyleyen baba Necdet Karakoca, yaşadıkları üç büyük trajediyi Hürriyet’e şöyle anlattı: “Eşim ilk bebeğine hamileyken evimiz yandı. Eşim şok geçirdi, ve bebeğimizi kaybettik. Eşim yine hamile kaldı, ama yine bir felaket yaşadık. Bu kez 6 yaşındaki yeğenimiz, trafik kazasında eşimin gözleri önünde can verdi. İkinci bebeğimizi de böyle kaybettik. Sonra normal yoldan bebeğimiz olmadı.”
İKİZ PRENSES GELDİ
Baba Karakoca, ardından gelen mutluluğu da şu sözlerle dile getirdi: “Fatma Şahin, durumumuzu öğrenmiş. 2 bin 500 dar gelirli çifte tüp bebek yapıyorlarmış. Bu kampanyaya bizi sokabileceklerini söyledi. Çok mutlu olduk. Çünkü devletin iki kere yapıldığında ücretini ödediği tüp bebek uygulamasından yararlanmıştık ama üçüncüye gücümüz yoktu. Şimdi ikiz prenseslerim var. O kadar mutluyuz ki anlatamam. Mutluluk bize 13 sene sonra geldi. 13 uğursuz derler ama bize uğurlu geldi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!