Kaf-Kaf'a Ars şoku

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kafa Ars şoku
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 01:08

KARŞIYAKA yönetiminin ücretinde indirim yapması koşuluyla takımda kalmasına sıcak baktığı Hollandalı Sjoerd Ars, parasının ödenmediğini öne sürerek sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Haberin Devamı

Yönetim, teknik direktör Yusuf Şimşek'in, "Hem olumu, hem olumsuz yönleri var. Yerine daha iyisini bulabilirsek gidebilir" şeklinde rapor verdiği Ars'ın menajeriyle yaptığı ön görüşmede, ücretinde indirim yapması şartı ile yola devam etme kararını iletti. Geçen sezon rakip fileleri 9 kez sarsan ve takımın en skorer ismi olan Hollandalı oyuncu indirime yanaşmadı ve alacaklarını gerekçe göstererek fesih yolunu seçti.

Ars'ın 6 aydır maaş alamadığını söyleyen menajer Selçuk Somuncu, "Ars'ın 65 bin Euro alacağı var. Parasını alabilmek için aylarca bekledi. Ödeme yapılmayınca tek taraflı feshe mecbur kaldı" dedi. Golcü oyuncunun FIFA'ya başvuracağını belirten Somuncu, "Sözleşmesine göre Ars önümüzdeki sezon 150 bin Euro'su garanti olmak üzere 200 bin Euro alacak. Kulüp bulamadığı takdirde bu parayı talep etme hakkı da var. Faizlerle birlikte Karşıyaka'ya 300 bin Euro fatura çıkabilir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Karşıyaka, daha önce 130 bin dolar alacağı bulunan Tiago'ya 380 bin dolar ödemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!