Çıplak uyuyan çiftler daha mutlu

Güncelleme Tarihi:

Çıplak uyuyan çiftler daha mutlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 00:00

İngiltere’de yapılan bir araştırma her gece çıplak uyuyan çiftlerin evliliklerinin ya da ilişkilerinin yatakta pijama ya da iç çamaşırı giyenlere kıyasla çok daha mutlu olduğunu ortaya çıkarttı.

Haberin Devamı

Cotton USA’in 1004 İngiliz üzerinde gerçekleştirdiği araştırma sonucunda çırılçıplak uyuduğunu söyleyenlerin %57’sininin, yatakta pijama giyenlerin ise sadece %48’inin ilişkilerinde mutlu olduğu görüldü.
Araştırmayı gerçekleştiren ekipten Stephanie Thiers-Ratcliffe, İngiliz Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada mutlu bir ilişkinin bir çok olumlu faktörün bir araya gelmesi sonucunda oluştuğunu ancak “yatak odası ambiansının ilişkiye olan etkisinin asla unutulmaması gerektiğini” olduğunu söyledi.

"ÇOĞUNLUK KİRLİ GİYSİLERİN YERE ATILMASINDAN NEFRET EDİYOR"

Araştırmaya katılanların %59’u eşlerinin kirli giysilerini yatakodasında yere atmasından büyük rahatsızlık duyduklarını, %23’ü ise eşlerinin yatağa çorapla girmesine sinir olduklarını da söyledi.

Haberin Devamı

Araştırmaya katılan 33 yaşındaki Stephen McKensie, son 6 yıldır çıplak uyuduğunu ve eşinin de çıplak uyumaya başladığından beri eskiye nazaran çok daha mutlu olduklarını belirtti. Çıplak uyumanın kendilerini çok rahatlattığını belirten McKensie, bu şekilde çiftlerin birbirlerine karşı da daha açık olduğunu ve bunun da mutluluğu artırdığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!